Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Városi hírek

Rendben halad a munka

Rendben halad a munka

2019. 03. 13. | P. Horváth László

Rendben, a terveknek megfelelően halad az M85-ös építése – hangzott el azon a múlt héten tartott lakossági fórumon, amelyet a 3. és a 4. szakasz kivitelezője tartott a jogszabályoknak megfelelően. Megtudtuk, a 4. szakaszon Sopron térségében a Balfi úti körforgalomnál, illetve a Pozsonyi útnál alakítanak ki le- és felhajtási lehetőséget.

Függőségek béklyójában

Függőségek béklyójában

2019. 03. 13. | Köves Andrea

A nap nagy részében a számítógép előtt ül, a virtuális tér teljesen beszippantja, a gondolatai mindig a játék körül forognak – ez jellemzi az online játékfüggőket. A té­mában Tóth-Merza Katalin tanársegéd tartott előadást a Soproni Egyetem Benedek-karának szakmai napján.

Uszodabúcsúztató parti

Uszodabúcsúztató parti

2019. 03. 13. | Köves Andrea

Játékos vízi versengéssel, szülők és gyerekek vízilabdameccsével, szinkronúszó-bemutatóval is búcsúztak a vizes sportok kedvelői a Csik Ferenc uszoda épületétől hétvégén.

Lehet választani!

2019. 03. 13. | Horváth Ferenc jegyzete

„ (…) Magyarország az elmúlt évi 52. helyről feljött a 48.-ra. Ez kétségkívül szép teljesítmény, tükrözi a hazai egészségügy erőfeszítéseit, s azokat a szociális és társadalmi–gazdasági változásokat, amelyek új fejlődési pályára állították az országot…”

Ünnepi nyitvatartás

2019. 03. 13. | Munkatársunktól

A Soproni Gyógyközpont Balfi Gyógyfürdője – a munkaszüneti napra tekintettel – március 15-én (pénteken) hétvégi nyitva tartással üzemel. Az uszoda és a wellness 9–18 óra között, a gyógy­medence 9–17 óra között tart nyitva.