Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Köves Andrea cikkei

Erdei örömgyaloglás

Erdei örömgyaloglás

2019. 09. 18. | Köves Andrea

Másfél évvel ezelőtt csatlakozott Sopron is az Országos Gyalogló Idős Klub mozgalomhoz, melynek célja az egészség megőrzése, az aktív életmód támogatása és a közösségi kapcsolatok ápolása.

Virágfinomságok

2019. 09. 11. | Köves Andrea

Kandírozott rózsaszirmot, vadvirágos kekszet és őszi virágszirmokat is kóstolhat a közönség Halmos Monika Virágkonyha című előadásán szeptember 17-én a soproni Széchenyi István Városi Könyvtárban.

Kutyás bajnokság

Kutyás bajnokság

2019. 09. 04. | Köves Andrea

Egy világszerte egyre népszerűbb kutyás sport legjobbjai gyűlnek össze Sopronban szeptember első hétvégéjén a Dog Puller világbajnokságon az Anger réti sporttelepen.

Sikeres a Soproncard

Sikeres a Soproncard

2019. 08. 28. | Köves Andrea

Július elsejétől indult a Soproncard, a város hivatalos kedvezménykártyája. Az „okoskártya” iránt nagy az érdeklődés: folyamatosan emelkedik a felhasználók és az elfogadóhelyek száma.

Tanuljunk a gyerekektől!

Tanuljunk a gyerekektől!

2019. 06. 26. | Köves Andrea

„Mint egy mesebeli varázsló, úgy irányítja az eseményeket, szabadítja fel a foglalkozásokon a gyerekekből a feszültséget, a játékokon keresztül szabadságot adva nekik.” Ezekkel a szavakkal ajánlotta olvasónk, Kurucz Erika Komáromi Sándort a Hétköznapi hősök sorozatunkba.

Gasztro Sopron bortúrával

2019. 06. 19. | Köves Andrea

A nemrégiben alakult Gasztro Sopron Egyesület azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a város gasztronómiai életét még színesebbé, izgalmasabbá tegye. Ennek jegyében megtartották első nagyszabású rendezvényüket: egy az egész várost felölelő bortúrát.

Sokszínű táborok

Sokszínű táborok

2019. 06. 19. | Köves Andrea

Elérkezett a várva várt vakáció, ezzel együtt pedig a nyári táborok időszaka. Sopronban hagyományosan rendelkezésére áll a szülőknek a nyári napközi, ám emellett minden eddiginél több táborozási lehetőség közül választhatnak.