Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Panoráma

Online veszélyek

2020. 04. 01. | Cziráki Viktória

Az online oktatási rendszer velejárója, hogy a gyerekek az internetet böngészik a feladatok elvégzéséhez. Kezdetben ne hagyjuk egyedül netezni a kicsiket, és igyekezzünk őket ezen a téren is tudatosságra ösztönözni!

Sopronért emlékérmesek

2020. 04. 01. | Munkatársunktól

Sopronban a hűség napján adják át a város legrangosabb kitüntetéseit. 2019-ben a Sopronért Emlékérmet többek között Balogh Eszternek, dr. Boronkai Lászlónak és Gerencsér Veronikának ítélték oda.

Megújulnak az utak

Megújulnak az utak

2020. 04. 01. | Horváth Ferenc

Az országos veszélyhelyzet ellenére sem állt le teljesen az élet, sok helyen folytatódnak a munkálatok, sőt új programok is kezdődnek. Így van ez Sopronban az útépítések területén is.

Koronavírus - A kórházparancsnokok feladata a védekezés segítése

2020. 03. 30. | MTI

A kórházparancsnokok feladata az, hogy segítséget nyújtsanak az egészségügyi intézményeknek abban, hogy rendelkezésre álljanak a szükséges kapacitások, illetve az, hogy gondoskodjanak az eszközök vagyonbiztonságáról - mondta az országos rendőrfőkapitány rendészeti helyettese, országos kórházfőparancsnok az operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Petárdázni tilos!

Petárdázni tilos!

2019. 12. 18. | Cziráki Viktória

December 31. közeledtével megnő az érdeklődés a tűzijátékok iránt, és elkezdődik a tanakodás, hogy milyen fény- és hangjátékkal kellene feldobni a bulit. A petárdázás továbbra is tilos.

Sopron neve jól cseng

Sopron neve jól cseng

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Sopronnak is fel kell készülnie a turizmusban zajló változásokra: az emberek ma már élményekre vágynak, szeretnének mindent egy helyen megkapni. A város és térsége adottságai jók, ezeket kell kihasználni.

Archívum