Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Munkatársunktól cikkei

Mike Shinoda Budapesten

2019. 01. 16. | Munkatársunktól

Mike Shinoda a Linkin Parkból bejelentette 2019-es tavaszi európai turnéjának állomásait – a zenész március 12-én Budapestre érkezik. Mike Shinoda nyers és inspiráló szólóalbuma, a Post Traumatic tavaly jelent meg. A lemez összegyűjtött egy sor pozitív véleményt, többek között a The New York Times, a Rolling Stone, a Forbes, a GQ vagy a People kritikusaitól.

 

Új Zayn dal

2019. 01. 16. | Munkatársunktól

Zayn legutóbb a Dusk Till Dawn című dalt vezette sikerre és hazánkban is ostromolta a slágerlistákat, pár hete viszont legújabb felvételét dúdolják a rajongók. A korábbi One Direct­ion tag egy-két éve Siával dolgozott együtt, és ezúttal nem más, mint Nicki Minaj vendégeskedik a Candle No Light című produkcióban

 
Parov Stelar  a VOLT-on

Parov Stelar a VOLT-on

2019. 01. 16. | Munkatársunktól

Az idei VOLT Fesztivál egyik headliner fellépője Parov Stelar. Az elektro swing legünnepeltebb előadója nemrég új dallal jelentkezett, amelyet majd valószínűleg Sopronban is bemutat élőben.

Új trónkövetelő

Új trónkövetelő

2019. 01. 16. | Munkatársunktól

Egy csinos énekesnő készül meghódítani a világ zenei piacát! Ava Max legutóbbi videóját már több százmillióan nézték meg, de más dalai is igen népszerűek.

Háziorvosnak készül

2019. 01. 16. | Munkatársunktól

Széchenyi István szellemisége ösztönözte városunk vezetőit arra, hogy megalapítsák a Széchenyi István Tanulmányi Ösztöndíjat, amellyel a magyar felsőoktatásban tanuló, tehetséges soproni fiatalokat támogatják. Horváth Lili idén először részesült az elismerésben.