Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Sport

Bíznak a folytatásban

Bíznak a folytatásban

2020. 03. 25. | Páder Vilmos

Az elmúlt harminc év legnehezebb időszakát éli át, a többi sportághoz hasonlóan, a soproni labdarúgás. A koronavírus elterjedésének megakadályozására tett intézkedések városunk focicsapatait is érintették.

Elmarad az olimpia is?

Elmarad az olimpia is?

2020. 03. 25. | MTI

A következő négy héten belül végleges döntés születik a koronavírus-járvány miatt veszélybe került tokiói nyári játékokról a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elmúlt vasárnapi bejelentése szerint.

MKOSZ: felfüggesztették a bajnokságokat

2020. 03. 25. | Rázó László

Ami két hete még valószínűtlennek tűnt, múlt hétre valósággá vált, hiszen a honi kosárlabdában is felgyorsultak az események: a klubokkal folytatott egyeztetéseket követően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a koronavírus terjedése miatt felfüggesztette valamennyi versenysorozatát.

Egyéni edzések

Egyéni edzések

2020. 03. 25. | Munkatársunktól

Magyar Kupa-győzelemmel zárta az idei szezont a Sopron Basket női kosárlabdacsapata. A bajnokság felfüggesztését követően az együttes több légiósa hazatért, azonban van, aki Sopronban maradt.

Pro Urbe díjas Török Zoltán

Pro Urbe díjas Török Zoltán

2019. 12. 18. | Rázó László

A soproni női kosárlabdázás és ­Török Zoltán neve az elmúlt két és fél évtizedben szinte összeforrt. Bajnoki és kupagyőzelmek sora, Ronchetti Kupa elsőség, soproni rendezésű ­Final Four, Euroliga-döntő – nehéz lenne felsorolni a klub eredményeit.

Nem csupán futó barátság

Nem csupán futó barátság

2019. 12. 18. | Huszár Judit

A közös sport, a közös élmények, szenvedések összekötnek, barátságokat, szövetségeket szülnek. Megtapasztalják ezt nemcsak azok, akik valamilyen csapatsportot űznek, hanem a futók is.

Soproni siker az ökölvívóknál

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

A decemberi országos bajnokságon a ­hölgyek 60 kilogrammos súlycsoportjában arany­érmet nyert a soproni Gyevát SE bokszolója, ­Pribojszki Kata, aki harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.