Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Sport

Határ Bettit megműtötték

Határ Bettit megműtötték

2020. 05. 27. | Munkatársunktól

Sikeres műtéten van túl Határ Bernadett, a Sopron Basket és a magyar válogatott centere. A játékos bokáján végeztek el beavatkozást, amely elmondása szerint jól sikerült. A műtét egyben azt is jelenti, hogy idén biztos nem szerepel a WNBA-ben a magyar kosárlabdázó.

Tanít és kosárlabdaedző

2020. 05. 27. | Rázó László

Összesen hét évig volt soproni játékos Balogh „Bubu” Judit. Az egykori kiváló kosárlabdázó komoly sikerek részese volt városunkban, hiszen az első bajnoki cím, majd az első nemzetközi siker, a Ronchetti Kupa-győzelem idején is Sopronban szerepelt.

Soproniak sikere

2020. 05. 27. | Munkatársunktól

A soproni Jani Réka és Marozsán Fábián legyőzte Fucsovics Mártont és Stollár Fannyt a tenisz Budapest Kupa vasárnapi döntőjében. A szintén soproni Babos Tímea és Nagy Péter páros bronzérmes lett.

Soproni foci: múltidéző – Textiles

Soproni foci: múltidéző – Textiles

2020. 05. 27. | Páder Vilmos

Az MLSZ elnökségének május 4-ei döntése szerint véget értek az amatőr bajnokságok, minden országos és megyei bajnokságot lezárnak. Fociszerető olvasóinknak múltidéző sorozattal kedveskedünk, a 9. részben a Soproni Textilest mutatjuk be.

Pro Urbe díjas Török Zoltán

Pro Urbe díjas Török Zoltán

2019. 12. 18. | Rázó László

A soproni női kosárlabdázás és ­Török Zoltán neve az elmúlt két és fél évtizedben szinte összeforrt. Bajnoki és kupagyőzelmek sora, Ronchetti Kupa elsőség, soproni rendezésű ­Final Four, Euroliga-döntő – nehéz lenne felsorolni a klub eredményeit.

Nem csupán futó barátság

Nem csupán futó barátság

2019. 12. 18. | Huszár Judit

A közös sport, a közös élmények, szenvedések összekötnek, barátságokat, szövetségeket szülnek. Megtapasztalják ezt nemcsak azok, akik valamilyen csapatsportot űznek, hanem a futók is.

Soproni siker az ökölvívóknál

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

A decemberi országos bajnokságon a ­hölgyek 60 kilogrammos súlycsoportjában arany­érmet nyert a soproni Gyevát SE bokszolója, ­Pribojszki Kata, aki harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.