Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Sport

A továbbjutás a cél

A továbbjutás a cél

2020. 09. 16. | Töreki Amand

Kettőből kettő nyertes meccs – eredményes hetet zárt az SC Sopron felnőtt férfi csapata. A soproni labdarúgók már a pénteki kupamérkőzésre készülnek. Itt sem lehet más a cél, mint nyerni és továbbjutni.

Futókat vár  a Szalamandra SE

Futókat vár a Szalamandra SE

2020. 09. 16. | Rázó László

Közösségépítés, kezdő és haladó futók edzése és egészséges életmódra ösztönzése – ezzel a céllal alapított új sportegyesületet városunkban Lakatos Noémi két ismert sportoló, Poór Brigitta Eb- és vb-győztes tereptriatlonista és Csollány Szilveszter olimpiai és világbajnok tornász társaival.

Soproni ezüstérem a Kékszalagról

Soproni ezüstérem a Kékszalagról

2020. 09. 16. | Munkatársunktól

Az idei 52. Kékszalag vitorlásversenyen a Sudár Regatta hajóosztályban 2. helyen végzett egy olyan egység, amelynek két tagja, Kránitz Lajos és Varju László is Fertő tavi vitorlázó, harmadik társuk az alsóörsi Pál Gaszton volt. A legénység összesen 33,5 órát töltött a hajó fedélzetén alvás nélkül.

Pro Urbe díjas Török Zoltán

Pro Urbe díjas Török Zoltán

2019. 12. 18. | Rázó László

A soproni női kosárlabdázás és ­Török Zoltán neve az elmúlt két és fél évtizedben szinte összeforrt. Bajnoki és kupagyőzelmek sora, Ronchetti Kupa elsőség, soproni rendezésű ­Final Four, Euroliga-döntő – nehéz lenne felsorolni a klub eredményeit.

Nem csupán futó barátság

Nem csupán futó barátság

2019. 12. 18. | Huszár Judit

A közös sport, a közös élmények, szenvedések összekötnek, barátságokat, szövetségeket szülnek. Megtapasztalják ezt nemcsak azok, akik valamilyen csapatsportot űznek, hanem a futók is.