Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Sport

Döntetlen a rangadón

Döntetlen a rangadón

2019. 09. 11. | Páder Vilmos

Zord időjárás, mély talaj, több mint ezer néző, feszült hangulat és gyenge soproni játék jellemezte a megyei bajnokság jelenleg két legeredményesebb csapatának: az SC Sopronnak és a Csornának az összecsapását.

Életmód és sport

2019. 09. 11. | Munkatársunktól

„A sport a mi szenvedélyünk” elnevezéssel csütörtöktől szombatig a város több pontján is közösségi kulturális, szabadidős és képzési programokat tartanak. A szervező Soproni Tigrisek SE a Széchenyi 2020 forrásaira pályázott és nyert támogatást.

Sportágat választottak

Sportágat választottak

2019. 09. 11. | Rázó László

– A jövő is fényes lesz, hiszen rengeteg gyermeket látok, akik reményeink szerint szállítják majd a sportsikereket – mondta a Sportolj Sopron családi nap megnyitóján dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok. A szombati programon összesen 32 sportág közül választhattak az érdeklődők.

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.

Archívum