Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Sport

Sportos évértékelő

2018. 12. 12. | Munkatársunktól

Az önkormányzat sportfelügyeleti csoportja a múlt héten tartotta meg hagyományos évértékelőjét, amelyen a városban működő sportszervezetek, egyesületek, klubok vezetői, képviselői vettek részt.

Szoros vereség és győzelem

Szoros vereség és győzelem

2018. 12. 12. | Rázó László

Három negyeden keresztül tartotta a lépést a világ egyik legjobbja, az orosz sztárcsapat, a Dinamo Kurszk ellen vívott múlt heti Euroliga-mérkőzésen a Sopron Basket. A lányok végül alulmaradtak, a bajnokságban aztán folytatták remek sorozatukat, és győzni tudtak a Vasas otthonában.

Ismét családi sportnap

2018. 12. 12. | Munkatársunktól

December 12-én, szerda este 6 órától ismét családi sportnapot rendeznek az Ágfalvi úti sporttelepen. A családok fiatalabb tagjait labdajátékok várják, a szülők pedig Nagy Viktória atlétikaedző vezetésével tréningezhetnek és vehetnek részt vidám, játékos mozgásformákban.

Fucsoviccsal teniszezik Babos

Fucsoviccsal teniszezik Babos

2018. 12. 12. | MTI

Jövőre együtt indul a tenisz Grand Slam-tornák vegyespáros versenyében a jelenlegi két legjobb magyar játékos, a soproni Babos Tímea és Fucsovics Márton.

Népszerű belvárosi futam

Népszerű belvárosi futam

2018. 12. 12. | Munkatársunktól

A sportfelügyelet szervezésében idén is mozgással emlékeztek meg a hűség napjáról Sopronban. Múlt vasárnap a Petőfi térről indult el a népes mezőny, a futók két táv (1,2 és 3,5 kilométer) közül választhattak.

Archívum