Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Archívum

Tapasztalt légiós az SKC-ban

Tapasztalt légiós az SKC-ban

2020. 07. 29. | Munkatársunktól

Európa számos top-bajnokságában megforduló amerikai irányítóval bővül a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatának kerete. Kevin Dillard 31. életévében jár, 183 centi magas játékos rövid ideig az NB I-ben is szerepelt.

My Land: jövőre halasztva

My Land: jövőre halasztva

2020. 07. 22. | Munkatársunktól

A Recirquel My Land című előadását a meghirdetett július 31-i időpont helyett egy évvel később, 2021. június 4-én este nyolc órakor láthatják a nézők a fertőrákosi barlangszínházban. A társulat és a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. közösen döntött a változtatás mellett, mert a produkcióban több ukrán akrobata szerepel, s az ő beutazásuk jelenleg korlátozott. A megváltott jegyek érvényesek az új időpontra, átcserélhetők más előadásra vagy 2020. július 31-ig visszaválthatók.

Megújul a forgalmas útszakasz

Megújul a forgalmas útszakasz

2020. 07. 21. | Munkatársunktól

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújul Sopronban a Csengery út mintegy 450 méteres szakasza a Kőszegi út és a vasúti felüljáró között. A munkálatok során a burkolat teljes rekonstrukcióján túl a kiemelt szegélyek, autóbusz megállóhelyek és a forgalomtechnikai jelzések is megújulnak. A beruházás hazai forrásból, bruttó 168 millió forintból valósul meg - olvasható a kivitelező közleményében.