Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Archívum

Hívatlan vaddisznók

Hívatlan vaddisznók

2018. 04. 18. | Cziráki Viktória

Egyre több vaddisznó merészkedik a Lövérek magasan fekvő kertjeibe. A tulajdonosok dühösek, hiszen a földet feltúrják, a növényeket tönkreteszik az állatok. A lövérekbeliek nem szívesen találkoznának a vaddisznókkal alkonyatkor.

Családi szárnyalás

Családi szárnyalás

2018. 04. 18. | Munkatársunktól

Népszerű volt a „Szárnybontogató” családi nap a Liszt-központban: közel 400 látogatója volt a szombat délutáni programnak. A családok évében meghirdetett rendezvénnyel a madarak éve előtt is tisztelegtek a szervezők, és a közelgő 11. Soproni Tündérfesztiválra is szárnyat bonthattak az érdeklődők.

A Roll-pincészet sikere

A Roll-pincészet sikere

2018. 04. 18. | Munkatársunktól

Tizedik alkalommal rendezték meg Mecseknádasdon a magyarországi németek országos borversenyét, melyre az idén re­kord­szá­mú, 719 borminta érkezett szinte az ország összes borvidékéről, neves pincészetekből.

Dwayne Johnson „leverte” Jennifer Lopezt

2018. 04. 18. | Munkatársunktól

Ismét a Szikla, azaz Dwayne Johnson lett a közösségi média első számú sztárja, letaszítva Jennifer Lopezt a képzeletbeli trónról. A Hollywood Reporter Top Actors’ Chart nevű toplistája a sztárok Facebook-, Instagram, Twitter-, YouTube- és Google Plus-aktivitását összesíti, és ennek alapján állítja fel a rangsort. A folyton posztoló Johnson utoljára február 7-én volt No. 1., most megint ő lett az első.