Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Czetin Zoltán cikkei

Védjük bankkártyánk adatait!

2021. 10. 13. | Czetin Zoltán

A bankkártya száma, lejárati ideje, cvc-kódja – olyan adatok, amelyeket soha nem kérnek egy banki adategyeztetéskor. Viszont ha megadja őket, akkor bárki tudja internetes vásárlásnál használni a kártyáját…

Iskolakezdés balesetmentesen

2021. 08. 25. | Czetin Zoltán

Közeledik augusztus vége, napokon belül kezdődik az iskola. Sok hatéves most ül először a padba, a felsősök egy része pedig most először mehet egyedül iskolába. Fontos, hogy felkészítsük őket a biztonságos közlekedésre.

Az észrevétlen zsebesek

2021. 06. 02. | Czetin Zoltán

Itt a június, a járványügyi korlátozások folyamatosan enyhülnek, egyre több a rendezvény. A zsúfoltság pedig kedvez a zsebeseknek. Egy kis odafigyeléssel megelőzhetjük a bajt, megóvhatjuk értékeinket.

Figyeljen az értékeire!

2021. 05. 05. | Czetin Zoltán

Itt a tavasz, melegebbek a napok, a vírushelyzet miatt bevezetett korlátozásokat fokozatosan mérséklik, így egyre több helyre mehetünk. A figyelmetlenség megkönnyíti az alkalmi tolvajok dolgát.

Nem veszik meg az üdülési jogot!

2021. 04. 07. | Czetin Zoltán

Húsz évvel ezelőtt üdülési jogot venni jó üzletnek tűnt. Ma már a legtöbben szabadulnának tőle, de ez nem egyszerű. Ha valaki magától jelentkezik, hogy átvenné tőlünk az üdülési jogot, akkor gyanakodjunk!