Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Bravúr: 4 között a SMAFC
A második meccset – hazai pályán – egy utolsó másodperces kosárral nyerte meg a SMAFC. Fotó: Németh Péter

Bravúr: 4 között a SMAFC

| Munkatársunktól | Sport

Hatalmas bravúrt bemutatva idén is a legjobb négy között játszhat a SMAFC 1860 Soproni Egyetem NB I. B csoportos együttese.

Az egyetemi csapat pályahátrányból kezdte az Agrofeed UNI Győr elleni párharcot. Az első győri meccsen egyértelmű hazai siker született. A második összecsapás hihetetlen izgalmakat hozott, hiszen Csátaljay Barna utolsó másodpercben szerzett duplájával megfordította az eredményt a SMAFC, így következhetett a döntő párharc. Ezen a találkozón nagyobb arányú győzelmet szerzett a SMAFC, így az egyetemi csapat tavaly után idén is a négy közé jutott.

– Az eredmény azért is bravúros, mert nem a legerősebb keretünkkel játszottunk – értékelt Farkas Dávid vezetőedző. – Bár a Győrnek 1–0-nál 20 másodperccel a vége előtt meccslabdája volt Sopronban, megszereztük a labdát, és egy dudaszós duplával kiegyenlítettünk. A harmadik mérkőzésen lehengerlő első negyedet produkáltunk, majd végig menedzseltük vezetésünket. Így újra bejutottunk a legjobb négy közé, amelyet hatalmas bravúrként él meg az együttesünk.


Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.