Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Madarász Réka cikkei

Cseke Julianna remekel

2019. 06. 26. | Madarász Réka

A közelmúltban lett Deák-díjas Cseke Julianna, aki az idei tanévben – többek között – két rendkívül nívós országos kémiaversenyen is előkelő helyezést ért el. A lány még csak 14 éves, de már két nyelven is remekül beszél.

Közös minta születik

2019. 06. 05. | Madarász Réka

Otthonról hozott mintáink életünk minden területén meghatározóak. Egy párkapcsolat sikeressége a két fél mintáinak összehangolásán is múlik: ha sikerül kialakítani egy közös metszetet, akkor fejlődhet az együttműködés.

A mesélő Széchenyi

A mesélő Széchenyi

2019. 06. 05. | Madarász Réka

A Soproni Széchenyi István Gimnázium 10.d osztálya 400 ezer forintot nyert az „Adj egy ötöst” című pályázaton. Mint arról lapunkban beszámoltunk, a diákok a Doborjáni EGYMI tanulóinak tartottak foglalkozásokat.

Handleros diákok tárlata

Handleros diákok tárlata

2019. 05. 29. | Madarász Réka

Finálé címmel nyílt meg pénteken a Soproni SzC Handler-iskolájának kiállítása a Liszt-központban. A végzős művészeti osztályosok ezzel a rendezvénnyel zárták le tanulmányaikat.

A művészetek vonzásában

2019. 05. 29. | Madarász Réka

Holpár Anna életében – és áhított jövőképében – párhuzamosan van jelen a fuvola és az irodalom. A lány visszafogott megjelenése versenyszellemet takar: rengeteg megmérettetésen szerepelt sikeresen.

Izgalmas fürdőruhák

2019. 05. 29. | Madarász Réka

Az idei fürdőruha-trendben szinte minden megtalálható: a színek és formák kavalkádjából a bevállalósabbak és a letisztult stílus hívei is kedvükre válogathatnak. Fontos viszont, hogy ne a divatot kövessük, hanem az egyéniségünknek és testalkatunknak megfelelő fazonokat válasszuk!

Fogadjon cserediákot!

Fogadjon cserediákot!

2019. 05. 29. | Madarász Réka

Vállalkozó szellemű családokat keres az AFS Sopron. A cserediákok fogadásához a nemzetközi alapítvány szerint nem kell más, mint nyitottság, plusz egy ágy és plusz egy tányér.