Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Madarász Réka cikkei

Ízletes befőttek

2020. 06. 24. | Madarász Réka

Azt szokták mondani, az vagy, amit megeszel. A mai világban, amikor rengeteg káros hatás ér bennünket, különösen fontos arra törekednünk, hogy legalább a táplálékaink minél kevesebb tartósítószert tartalmazzanak.

Eltüntethető tetoválások

2020. 06. 24. | Madarász Réka

Fiatalon sokan nem gondolnak arra, hogy idővel a bőrük megereszkedik, esetleg az ízlésük (vagy a szerelmük neve) megváltozik, és az egykor annyira áhított tetoválás már zavaró lesz. Hála a technikának, ma már erre is van megoldás.

Tartsuk karban  a klímákat is!

Tartsuk karban a klímákat is!

2020. 06. 24. | Madarász Réka

A mai klímaberendezések mindegyike hűt is és fűt is, ráadásul – a régiekkel ellentétben – minimális a fogyasztásuk. A készülékek üzemszerű működése és a saját egészségünk érdekében a tisztításukra érdemes odafigyelnünk.

Aki másokért él...

Aki másokért él...

2020. 06. 17. | Madarász Réka

Egész életét beteg embertársai gondozásának szentelte Bóczi Mátyás László. Miután édesanyját és feleségét eltemette, egész napját a 84 éves Vali nénivel tölti, mert nem szeretné, ha az idős hölgy otthonba kerülne.

Krízis esetén párterápia

2020. 06. 17. | Madarász Réka

A párok többsége krízis esetén kér csak segítséget. A párterápia azonban egy működő kapcsolaton is sokat tud javítani, és a válás is jóval kevesebb sérüléssel úszható meg, ha szakemberhez fordulunk.

Nemes felajánlások

Nemes felajánlások

2020. 06. 10. | Madarász Réka

Egy fiatal számítógépes szakember a járvány időszakában több adománnyal is segítette a szükségben szenvedőket. Varga Bálint reméli, hogy sorainkat olvasva többen követik a példáját.

Ékszer, amely összeköt

Ékszer, amely összeköt

2020. 06. 10. | Madarász Réka

Egy soproni ékszerüzlet-tulajdonos az egyik ügyfele kérésére készített először fonalas ékszert. Akkor még nem sejtette, hogy a meglepő ötletből márka lesz. Mi több, egy olyan ékszer, amely embereket köt össze.