Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Madarász Réka cikkei

Változatos rúdfitnesz

2019. 03. 13. | Madarász Réka

Az utóbbi időben rendkívül népszerű rúdfitness nemcsak erősít és hajlékonnyá tesz, hanem jelentősen növeli az önbizalmat is. A mozgásforma nem életkor- és nemfüggő.

Összetartó közösséget éltet

Összetartó közösséget éltet

2019. 03. 06. | Madarász Réka

Lankadatlan lelkesedéssel vezeti immár 8 éve a DPSE soproni természetjáró szakosztályát Szántóné Vörzsönics Erzsébet. Az összeszokott csapat tagjai együtt örülnek a sikereknek, a bajban pedig támogatják egymást.

A nyugodt mindennapokért

2019. 03. 06. | Madarász Réka

Nem kell drága tanfolyamokat elvégezni, speciális ülőpozíciókban elhelyezkedni, de még csak spirituális beállítottságúnak sem lenni ahhoz, hogy valaki gyakorolja a mindfulnesst. A technika rendkívül egyszerű, ám annál hatékonyabb.

Kezdődik a nagyböjt!

2019. 02. 27. | Madarász Réka

Egyesek vallási megfontolásból, mások az egészséges életmód jegyében a tavaszt böjttel kezdik. Mint az élet minden területén, itt sem szabad túlzásokba esnünk.

Kamilla nőtörténetet kutat

Kamilla nőtörténetet kutat

2019. 02. 20. | Madarász Réka

Erdélyi Kamilla első helyezettként jutott be a Tudományos Diákkörök XIX. Kárpát-medencei Konferenciájának (TUDOK) döntőjére. A széchenyis diák egy reformkorban élt fiatal lány naplórészletei alapján állította össze az előadását.

Van élet a válás után

2019. 02. 20. | Madarász Réka

Tóth Bernadett újrakezdése remek példaként szolgálhat sok olyan nő számára, akik a válás után szeretnék önmagukból a legjobbat kihozni. Betti ugyanis úgy döntött, új lapot kezd, amire ő dönti el, hogy mit ír.