Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Kóczán Bálint cikkei

Alexandra berobbant

Alexandra berobbant

2018. 08. 22. | Kóczán Bálint

Fülledt hangulatú klippel jelentkezett Pádár Alexandra. A nyár egyik nagy durranása a különleges hangú és szépségű énekesnő Menj tovább című dala. A tehetséges előadó évek óta készült a debütálásra.

Album a sztárpártól

Album a sztárpártól

2018. 06. 27. | Kóczán Bálint

Meglepetés albummal jelentkezett a pop királynője és a hip hop királya. Mindenfajta előzetes bejelentés és promóció nélkül, csupán pár kósza pletyka által kitaposott ösvényen nemrég látott napvilágot Beyoncé és Jay-Z közös lemeze, az EVERY­THING IS LOVE.

Sztárok a vb-dalban

Sztárok a vb-dalban

2018. 06. 20. | Kóczán Bálint

Igazi sztárparádé hozta össze a foci vb hivatalos dalát. Az ismert énekesek egyike, Era Istrefi korábban Bonbon című slágerével már bizonyított. A fülbemászó számhoz Budapesten forgatták a klipet a sztárok.

Új „magdis” sláger

Új „magdis” sláger

2018. 06. 06. | Kóczán Bálint

A szezon egyik legnagyobb slágere lehet Rúzsa Magdi legújabb dala, amelyben az énekesnő szerzőként is szerepelt. A népszerű előadó úgy fogalmazott, hogy a dal igazán „magdis” lett.

Rangos díj Julinak

Rangos díj Julinak

2018. 05. 23. | Kóczán Bálint

Amerikai zenei díjat nyert Horányi Juli és szerzőtársa. Az énekesnő három évvel ezelőtt alapította meg zenekarát, a YOULÏ azóta egyre komolyabb sikereket ér el.

Őrületes Cardi B

Őrületes Cardi B

2018. 05. 09. | Kóczán Bálint

Cardi B az első olyan női előadó 1988 óta, akinek dala öt egymást követő héten vezette a Billboard listáját. Az amerikai előadó most egy őrületes klippel rukkolt elő.

A nyár nagy slágere

A nyár nagy slágere

2018. 05. 02. | Kóczán Bálint

Megérkezett a nyár egyik legnagyobb slágerének kikiáltott Off Guard! Az előadó pedig nem más, mint a csodálatos Elvana, aki egy népszerű amerikai rapperrel dolgozott együtt.