Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Kóczán Bálint cikkei

Bombasláger

Bombasláger

2018. 10. 03. | Kóczán Bálint

Két bombanő slágerétől hangos a világ zenei piaca: Backy G és Natti Natasha legújabb dalát ugyanis csaknem egymilliárdan nézték már meg a legnagyobb videomegosztón.

Megújult az Eötvös-iskola tornaterme

Megújult az Eötvös-iskola tornaterme

2018. 09. 26. | Kóczán Bálint

Szinte teljesen felújították, tetőterét pedig beépítették az Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi és Művészeti Szakgimnázium tornatermének a nyár folyamán. Az átalakításnak köszönhetően teljesen megújult az épület, amit örömmel használnak a diákok és tanáraik.

Extravagáns Nicki

Extravagáns Nicki

2018. 09. 12. | Kóczán Bálint

Óriási várakozás előzte meg Nicki Minaj albumát, aki pár hete adta ki a Queen-t. A világ egyik legmenőbb női előadója jövőre Magyarországon is fellép.

Magdiék premierje

Magdiék premierje

2018. 09. 05. | Kóczán Bálint

Együtt énekel Rúzsa Magdi és Szarka Gyula a Zenta, 1697. című, most készülő, új magyar rockopera werkfilmjében. A két művész először dolgozott együtt. A nagyszabású produkcióhoz több soproni szál kötődik.

Anne-Marie és a DJ

Anne-Marie és a DJ

2018. 08. 29. | Kóczán Bálint

Világhírű DJ-vel dolgozott együtt a világ egyik legfelkapottabb női előadója. Anne-Marie és David Guetta közös produkciója pár hete jelent meg, a közönség pedig odavan a dalért.

Alexandra berobbant

Alexandra berobbant

2018. 08. 22. | Kóczán Bálint

Fülledt hangulatú klippel jelentkezett Pádár Alexandra. A nyár egyik nagy durranása a különleges hangú és szépségű énekesnő Menj tovább című dala. A tehetséges előadó évek óta készült a debütálásra.