Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Új parkolóbérletek

December 1-től lehet megvásárolni a matricákat

Új parkolóbérletek

| Munkatársunktól | Zöld Sopron

A Sopron Holding Zrt. december elsejétől kezdi meg az innovációs központban található ügyfélszolgálaton a felszíni parkolóbérletek árusítását.

Érdemes időben gondoskodni a jövő év elejétől érvényes parkolóbérletek beszerzéséről, ugyanis így elkerülhetjük a januári sorban állást, a hosszas várakozást. A Sopron Holdingnál már december elsejétől beszerezhetjük az új matricát. Fontos, az idei bérletek január 31-ig érvényesek.


Az innovációs központban található parkolási ügyfélszolgálat december 20-tól január 1-ig zárva tart.


Az első gépjárműre az éves lakossági bérlet ára 4.267 forint, míg a másodikra 8.534 forint (a lakcím parkolási övezetére). Lényeges, hogy a jármű forgalmi engedélyében szereplő lakcímnek és a kérelmező személyi igazolványában vagy lakcímkártyáján szereplő állandó lakóhelynek meg kell egyeznie.
A lakossági bérlet megvásárlásához be kell mutatni a személyes okmányokat, a gépkocsi forgalmi engedélyét, valamint igazolást, hogy a Sopron Holding Zrt. és az önkormányzat felé a tulajdonosnak nincs tartozása. Amennyiben valaki idén már vásárolt lakossági bérletet, úgy a fenti igazolásokat a holding már beszerezte.
A zónabérlet megvásárlásához csak a gépjármű forgalmi engedélyére van szükség.


A Petőfi téri mélygarázsba érvényes bérletek árusítása a mélygarázs -1. szintjén található diszpécserirodában történik. Az új bérleteket lehetőség szerint január első napjaiban vásárolja meg a lakosság mert a kiadható jegyek száma korlátozott – tudatta lapunkkal a Sopron Holding.

Kapcsolódó cikkek

Barangolás a természetben

Barangolás a természetben

2024. 04. 17. | Madarász Réka

A Fertő–Hanság Nemzeti Park idén is változatos programokkal készül a természet és a kalandok szerelmeseinek. A már megszokott gyalog- és kerékpáros tú...