Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Hívogató vízpart
Sokan strandoltak már az elmúlt napokban is Tómalmon – a mérések szerint a víz minősége most is kiváló Fotó: Németh Péter

Hívogató vízpart

| Munkatársunktól | Zöld Sopron

Az idei nyáron a Tómalom mellett a Lövér strand, illetve az ideiglenesen befedett úszómedencék is várják a fürdőzőket.

– A Lövér strand június 17-től szeptember 1-ig naponta 9 és 20.30 között tart nyitva, a vendégeket a megszokott nyári élmény- és csúszdamedencével várjuk – közölte lapunkkal a Soproni Vízmű Zrt. – Az ideiglenes sátorral fedett úszómedencék a nyári időszakban is a megszokott rendben és minőségben látogathatók (hétfőtől péntekig 5.30 és 21 óra között, szombat–vasárnap és ünnepnapokon pedig 8.30 és 20.30 között). 

A Tómalom fürdő szeptember 1-ig naponta 8.30 és 20.30 között tart nyitva, szeptemberben pedig 11 és 19 óra között díjmentesen látogatható lesz. A mérések szerint a tó vízminősége kiváló. A fürdőzőket bővített vízibiciklipark, napvitorlák és úszó pihenősziget várja. A gyermekek belépése hatéves korig továbbra is díjtalan.

A további jegyárak a www.sopronivizmu.hu weboldalon érhetők el.

Kapcsolódó cikkek

Ingyenes parkolás

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Az idei ünnepekkor is ingyenes lesz a parkolás Sopronban. A városvezetés döntése értelmében a felszíni parkolási övezetekben december 14., szombattól január 1., szerdáig nem kell fizetni az autósoknak. A hatályos rendelet értelmében a felszíni és mélygarázs éves bérletek 2020. január 31-ig érvényesek.