Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Hívogató vízpart
Sokan strandoltak már az elmúlt napokban is Tómalmon – a mérések szerint a víz minősége most is kiváló Fotó: Németh Péter

Hívogató vízpart

| Munkatársunktól | Zöld Sopron

Az idei nyáron a Tómalom mellett a Lövér strand, illetve az ideiglenesen befedett úszómedencék is várják a fürdőzőket.

– A Lövér strand június 17-től szeptember 1-ig naponta 9 és 20.30 között tart nyitva, a vendégeket a megszokott nyári élmény- és csúszdamedencével várjuk – közölte lapunkkal a Soproni Vízmű Zrt. – Az ideiglenes sátorral fedett úszómedencék a nyári időszakban is a megszokott rendben és minőségben látogathatók (hétfőtől péntekig 5.30 és 21 óra között, szombat–vasárnap és ünnepnapokon pedig 8.30 és 20.30 között). 

A Tómalom fürdő szeptember 1-ig naponta 8.30 és 20.30 között tart nyitva, szeptemberben pedig 11 és 19 óra között díjmentesen látogatható lesz. A mérések szerint a tó vízminősége kiváló. A fürdőzőket bővített vízibiciklipark, napvitorlák és úszó pihenősziget várja. A gyermekek belépése hatéves korig továbbra is díjtalan.

A további jegyárak a www.sopronivizmu.hu weboldalon érhetők el.

Kapcsolódó cikkek

A Fertő-táj ékei

2018. 12. 19. | Munkatársunktól

Kiosztották a legszebb ház a Fertő-tájon pályázat díjait. A Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa a hagyományos évzáró rendezvényén adta át az elismerő címeket.