Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Születésnap országos ismertséggel

Születésnap országos ismertséggel

| Munkatársunktól | Sztárok

A kópházi What’sUpCi zenekar október elsején ünnepelte fennállásának ötödik évfordulóját, amelyet egy igencsak nagy horderejű esemény követett.

Az országos nézettségű, idén nyolcadik évadjánál tartó X-Faktor tehetségkutató az előző évekhez képest egy hónapot csúszva indult október elején. A második epizódban váratlanul helyi érdekeltségű arcokat is fel lehetett fedezni, a harmadikban pedig konkrétan már színpadra állva mutatkozott be a What’sUpCi.

– A Punnany Massif Vendéglátós című dalát a saját átiratunkban adtuk elő először, amelyet – bár ez nem látható az interneten fellelhető teljes változatban, csak hallható – a refréntől kezdve taps, majd a végén álló közönség fogadott – mesélte Szabó Laci, a zenekar énekes–billentyűse. A mentorok a kópházi tamburás folk/pop-rock bandát egybehangzóan, 4 igen szavazattal juttatták tovább a következő selejtezőre.

– Nem titok, az előválogatók felvételről láthatóak, néhány hónappal ezelőttiek, tehát számunkra nem friss az élmény. Az élő adások még nem kezdődtek el, de nyugodt szívvel mondhatom, azok, akik még nem ismerik a csapatot, egy újabb kedvenccel gazdagodhatnak, a rajongóinknak pedig nem egy meglepetés dalt tartogatunk.

Az X-Faktor szombat esténként 20 órától követhető az RTL Klub műsorán, illetve az interneten is. Szurkoljunk együtt a kópházi srácoknak!

Kapcsolódó cikkek

Dualone a SopronFesten

Dualone a SopronFesten

2024. 05. 08. | Kóczán Bálint

Az idei SopronFesten is fellép a Dualone, méghozzá nem is akármilyen színpadon. A soproni formáció hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első kislem...

A strandon is sikkesen

A strandon is sikkesen

2024. 05. 08. | Madarász Réka

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a ta...