Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Hazajönnek

Hazajönnek

| Munkatársunktól | Sztárok

Sopronba érkezik a Quimby! A népszerű zenekar már számtalanszor fellépett a hűség váro­sá­ban, ezúttal november 17-én a Hangárban koncertezik. A buli kapcsán egy gyors interjúban kérdeztük Balanyi Szilárdot, az együttes billentyűsét.

– Milyen repertoárral érkeztek ezúttal?


– Egy színes, változatos, ránk jellemző műsorral, mint egy forgószél...


– Milyen érzésekkel jöttök, hiszen Sopronban már többször koncerteztetek?


– Bizony... Ha csak a VOLT Fesztivált nézzük, akkor gyakorlatilag hazajárunk. Sopron egy jó hely, jó város, nagyon szeretjük, ide bármikor szívesen jövünk.


– 25 éves jubileumot ünnepelt a zenekar. Hogyan tekintetek vissza erre a két és fél évtizedre?


– Néha magunk is elcsodálkozunk azokon a dolgokon, amiken keresztülmentünk. És ezt a kirakós játékot, ami az életünk, általában hatunk emlékeiből szoktuk összerakni, de még akkor sem sikerül maradéktalanul összerakni a teljes képet. Könnyesre röhögjük magunkat, amikor nosztalgikus hangulatba kerülünk, és elkezdünk sztorizgatni. Szóval, nekem ez életem mozija.

– Mik az év végi tervek?



– Egy jó őszi turné. A Quimby háza táján ez lesz a „menü”. Jómagam pedig előrukkolok egy új dallal és hozzá egy kis videóval. A többiről később…

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...