Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Diplo és MØ közös munkája

| Munkatársunktól | Sztárok

A számtalan produceri munkájáról és a Major Lazer formáció oszlopos tagjaként is ismert Diplo új felvételt dobott piacra Get It Right címmel. A Grammy-díjas dalszerző kollaborátora ezúttal a különleges hangú dán énekes–dalszerző hölgy, MØ.

Diplóval nem ez az első közös munkájuk, hiszen a Major Lazer Cold Water és Lean On című slágereiben is közreműködött már az énekesnő jellegzetes vokáljaival. A Diplóra jellemző elektronikus hangzásvilág és MØ egyedi hangjának találkozása ismét tökéletes egységet alkot.


A dal természetesen helyett kapott a Major La­zer nemrég bemutatott Gi­ve Me Future című dokumentumfilmjében, amely a formáció életét, hivatalos kubai fellépését és annak hátterét mutatja be.

Kapcsolódó cikkek

Dualone a SopronFesten

Dualone a SopronFesten

2024. 05. 08. | Kóczán Bálint

Az idei SopronFesten is fellép a Dualone, méghozzá nem is akármilyen színpadon. A soproni formáció hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első kislem...

A strandon is sikkesen

A strandon is sikkesen

2024. 05. 08. | Madarász Réka

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a ta...