Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Bíznod kell magadban

Bíznod kell magadban

| Munkatársunktól | Sztárok

Üdítő popdallal és lelkesítő üzenettel jelentkezett Kollányi Zsuzsi. Az énekesnő szerint fontos, hogy mindig keressük a jót.

Megérkezett Kollányi Zsuzsi újdonsága, nem is akármilyen üzenettel! A fantasztikus hangú énekesnő legújabb szerzeménye olyan pozitív mondanivalót hordoz, amire mindenkinek szüksége van, főleg a mostani, nehéz helyzetben. 

– Ezúttal a meg nem értettségről és a szabadságról énekelek – mesélte Zsuzsi. – Sajnos az emberek sokszor nem akarják a valóságot meglátni, az igazságot megtudni, és torzított információk alapján ítélkeznek. Szerintem fontos, hogy mindenki jobban a dolgok mögé nézzen, és mindig keresse a jót. Ezeket a gondolataimat foglaltam szövegbe.

A zenéhez egy színes, szeretnivaló animációs klip is készült Kenny Fisher rendezésében, amely egyre népszerűbb a videomegosztón.

Kollányi Zsuzsit először a Majka LIVE produkcióban ismerhette meg a közönség, ahol az ország egyik legkedveltebb élőzenekaros formációjának volt oszlopos tagja hosszú időn keresztül. Az utóbbi években azonban egyre több energiát fektetett szólókarrierjébe, eddig olyan slágerekkel vette be a listákat, mint a 39 milliós nézettségű, Lotfi Begi és Majka kollaborálásával készült Valahonnan, a Kowával közös Eszembe jutottál, vagy a szintén minden rekordot megdöntő Eléglesz.

Nem mellesleg Kollányi Zsuzsi boldog édesanya is. 

Kapcsolódó cikkek

Okosan a cukorral!

Okosan a cukorral!

2024. 05. 01. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...