Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A nagy vissza­térés

A nagy vissza­térés

| Munkatársunktól | Sztárok

Michael Bublé ismét hallat magáról, itt van ugyanis az első igazi single a Love című nagylemezéről. A Love You Anymore-t a popzseni Charlie Puth írta Bublénak, aki első hallásra beleszeretett a szerzeménybe.

– Abban a pillanatban, amikor először meghallottam, már tudtam, hogy felveszem és az új albumra teszem – mesélte az énekes. 

Bublé 2016-ban vonult vissza, miután hároméves kisfiánál rákot diagnosztizáltak. A gyermek felépülése után teljes erőbedobással tért vissza karrierjének legérzelmesebb anyagával.

– Nem számítottam arra, hogy valaha is újra zenélni fogok. Az egész életem megváltozott az elmúlt két évben. Minden percemet a feleségemmel és a gyerekeimmel akartam tölteni, rajtuk volt a hangsúly. Ebben az időben annyian voltak mellettünk, imádkoztak értünk, hogy az egész életfelfogásom megváltozott. Megtanultam, hogy mennyi szeretet és emberség van a világon, és azt éreztem, hogy ezt a zenémen keresztül is meg kell mutatnom. Ezekben a dalokban mindez megtalálható. Nagyon büszke vagyok erre az albumra – fejtette ki Bublé.

A korongon két duett is helyet kapott, az egyikben Michael a Legnagyobb showman című film betétdalénekesével, Loren Allreddel zenél, a másikban pedig a többszörös Grammy-várományos Céline McLorin Salvant sokszínű hangja csendül fel. Az új lemez november 16-án érkezik.

Kapcsolódó cikkek

Dualone a SopronFesten

Dualone a SopronFesten

2024. 05. 08. | Kóczán Bálint

Az idei SopronFesten is fellép a Dualone, méghozzá nem is akármilyen színpadon. A soproni formáció hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első kislem...

A strandon is sikkesen

A strandon is sikkesen

2024. 05. 08. | Madarász Réka

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a ta...