Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A Cloud 9+ új magyar dala!

A Cloud 9+ új magyar dala!

| Munkatársunktól | Sztárok

Az egyik legdinamikusabb hazai koncertzenekar, a Sopront is több alkalommal megjárt Cloud 9+ repertoárja eddig kizárólag angol nyelvű dalokból állt.

A közelmúltban ezt a szokását megtörve készítette el a banda Járai Márkkal és Fura Csével a Petőfi Zenei Díj hivatalos himnuszát, a Valaki mondja el című felvételt.

A sort folytatják a srácok most a közismert AWS-dal, a Viszlát nyár feldolgozásával. A metál­slágert jóval elektronikusabbra vették, igazi Cloud-dalt faragtak belőle, így cseppet sem veszített elsöprő lendületéből és kirobbanó erejéből. Az idei Sziget Fesztiválon még csak élőben mutatták meg a tehetségek a dalt, ahol Siklósi Örs is csatlakozott hozzájuk a színpadon. Nemrég viszont rögzítették a feldolgozást, amihez egy vagány szövegvideót forgattak az élő fellépésük kockáiból vágva.

– Évek óta nagyon jóban vagyunk az AWS tagjaival, szakmai barátságot ápolunk a srácokkal, és nagyon örültünk, amikor megnyerték a lehetőséget, hogy ők menjenek ki az Eurovízióra. Ettől a sikertől függetlenül is nagyon bírjuk ezt a dalt, és szerettünk volna mi is hozzátenni, és kifejezni a tiszteletünket a metálos barátaink iránt. Tök jó, hogy ők is lelkesedtek, és Örs elfogadta a felkérésünket a szigetes fellépésre is. Remek móka volt együtt tombolni a színpadon – mesélte a Cloud 9+ frontembere, Szivák Zsolt.

A banda legközelebb Budapesten november 23-án lesz látható az A38 Hajón. 

Kapcsolódó cikkek

Okosan a cukorral!

Okosan a cukorral!

2024. 05. 01. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...