Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Eb-selejtező: újabb halasztás

| MTI | Sport

Azok a szurkolók, akik jegyre váltható utalványt vásároltak a magyar labdarúgó-válogatott bulgáriai Európa-bajnoki pótselejtezőjére, április 30-ig jelezhetik visszatérítési igényüket, vagy megtarthatják azt a későbbi időpontig – közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség.

A tájékoztatás szerint minden vissza nem váltott voucher érvényes marad a találkozóra. Amennyiben a mérkőzés elmarad, vagy zárt kapuk mögött rendezik meg, azon szurkolók utalványait is visszatérítik, akik most ezt nem kérvényezték, illetve amennyiben valaki megtartja a vouchert, de az új meccsidőpont nem megfelelő számára, lehetőséget biztosítanak a későbbi visszatérítésre is. 

A Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtezőt eredetileg március 26-án rendezték volna. A koronavírus-járvány miatt a júniusra elhalasztott Európa-bajnoki mérkőzések nyári megrendezése nem reális lehetőség, ezért a találkozók, köztük a Bulgária–Magyarország meccs bizonyosan későbbre, az őszi időszakra kerülhetnek át.

A szófiai meccs győztese hazai pályán fogadja az Izland–Románia mérkőzés győztesét az Eb-részvételért. A kontinensviadalt, amelynek részben Budapest is házigazdája, a koronavírus-járvány miatt szintén elhalasztották jövő nyárra.

Kapcsolódó cikkek