Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

MTI cikkei

Férfi kézilabda-vb: eredményes magyarok

2021. 01. 27. | MTI

Az előzetes célkitűzést elérve, a lengyeleket is legyőzve bejutott a negyeddöntőbe a magyar férfi kézilabda-válogatott az egyiptomi világbajnokságon. A hétfői, spanyolok elleni mérkőzésen ugyan kikaptak, de így is csoport másodikként jutottak tovább. Ha a szerda esti találkozón nyer a magyar csapat a franciák ellen, akkor a legjobb négy közé kerül a vb-n.

 
2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak

2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak

2021. 01. 15. | MTI

A magyar oltókapacitás jóval nagyobb, mint amennyi koronavírus elleni vakcina van - mondta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök bejelentette azt is: legkésőbb 2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak.

Orbán Viktor: Február 1-ig biztosan maradnak a korlátozások

Orbán Viktor: Február 1-ig biztosan maradnak a korlátozások

2021. 01. 08. | MTI

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta: az operatív törzs üléséről érkezett. Az operatív törzs úgy döntött, február elsejéig meghosszabbítják az eddig fennálló intézkedéseket. A középiskolákban is marad a digitális oktatás február elsejéig.

Orbán Viktor: nagy idők kapujában állunk

Orbán Viktor: nagy idők kapujában állunk

2021. 01. 04. | MTI

A 2010 és a 2020 közötti évtized az elmúlt száz év legsikeresebb évtizede volt Magyarországnak, a következő tíz év pedig még jobb lehet - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.