Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Agrárminiszteri elismerő oklevél
Nagy István és Bánáti László a díjátadó után Fotó: Agrárminisztérium

Agrárminiszteri elismerő oklevél

| Munkatársunktól | Zöld Sopron

Miniszteri elismerő oklevelet adományozott Bánáti Lászlónak, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. parkerdei és kommunikációs igazgatójának Nagy István agrárminiszter.

A soproni szakember a rábízott parkerdő természeti értékeinek megismertetésében, fejlesztésében játszott kiemelkedő szerepéért érdemelte ki a díjat.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja, október 23-a alkalmából egyébként 74-en vehették át szakmai elismerésüket az Agrárminisztérium díjátadó ünnepségén. A miniszter az eseményen kiemelte: a díjazottak felfedezték magukban a forradalmárok büszke eszmei örökségét, és megmutatták az egész országnak, hogy képesek hatással lenni másokra. Ebből az erkölcsi tőkéből a magyar agrárium is erősödött az elmúlt években. – Ezért elődeink előtti múlhatatlan tisztelettel ma elismerésünket fejezzük ki mindazok példaértékű munkássága előtt, akik elkötelezetten dolgoznak a magyar agrárium gyarapodásáért, sikereiért, nemzetközi elismertségéért – hangsúlyozta Nagy István.

Kapcsolódó cikkek

Barangolás a természetben

Barangolás a természetben

2024. 04. 17. | Madarász Réka

A Fertő–Hanság Nemzeti Park idén is változatos programokkal készül a természet és a kalandok szerelmeseinek. A már megszokott gyalog- és kerékpáros tú...