Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Városi karácsonyozás

Városi karácsonyozás

| Munkatársunktól | Városi hírek

Sopron önkormányzata a múlt héten zenés műsorral és csomagokkal ajándékozta meg a meghívott soproni gyerekeket a Liszt-központban és a megyeházán.

Dr. Fodor Tamás polgármester és Barcza Attila városi tanácsnok adta át az ajándékokat. – A gyerekek a legfontosabbak a családoknak és a városnak is – mondta a polgármester, és boldog karácsonyt kívánt a jelenlévőknek.


Emellett idén negyedszer tartották meg a város karácsonyi ünnepségét a megyeháza dísztermében (felvételünkön). A családias hangulatú összejövetelen a megjelenteket dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok köszöntötte, akitől csomagokat is átvehettek a megjelentek. Fellépett a dESZKa Társulat.


Ugyancsak negyedszer látogatták meg az Országutak Lordjai Szent Miklós napján a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermekosztályának betegeit. Az osztály nevében Gedéné Hadarits Ilona vezető ápoló köszönte meg a jószándékú és példaértékű társadalmi szerepvállalást. Az egyesület tagjai a Sopron környéki falvak óvodáiban, iskolában is mosolyt csaltak a gyerekek arcára.

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.