Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Változik a közlekedési rend a hosszú hétvégén

| Munkatársunktól | Városi hírek

Az augusztus 20-i ünnepnap miatt változik a helyi és a helyközi autóbuszok közlekedési rendje.

Augusztus 16-án, pénteken a hét utolsó tanszünetes munkanapjának, 17-én, szombaton és 19-én hétfőn a szabadnapnak, 18-án, vasárnap munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok. Augusztus 20-án, kedden a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti napnak megfelelően közlekednek az autóbuszok.  

Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, illetve az ÉNYKK Zrt. ellátási területén járatokat közlekedtető Volánbusz és társ Közlekedési Központok a fentiektől eltérő közlekedési rend szerint is dolgozhatnak, ezért arra kérjük utasainkat, hogy időben tervezzék meg utazásukat és indulás előtt tájékozódjanak a busztársaságok honlapján. A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online is kényelmesen megváltható. Az így vásárolt menetjegy kinyomtatható, vagy felszálláskor erre alkalmas készüléken az autóbusz-vezetőnek felmutatható a VOLÁNBUSZ, az ÉMKK, a DAKK és az ÉNYKK járatain.  

A menetrendekkel kapcsolatos részletes tájékoztatás itt érhető el >>

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.