Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Rozsnyay Mátyás Emlékverseny Sopronban

Rozsnyay Mátyás Emlékverseny Sopronban

| Pluzsik Tamás | Városi hírek

Az elmúlt hétvégén a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság által, a Hotel Lővérben megrendezett Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen pályakezdő gyógyszerész szakemberek mérettethették meg magukat, szakmai tudásukat.

- Az évi rendszerességgel megrendezett emlékverseny alkalmat biztosít arra, hogy a jövő szakemberei kutatási területüket a szakértő zsűri elé tárják és hasonlóan a szakdolgozatokhoz, téziseiket meg is védjék – mondotta megnyitó köszöntőjében, egyúttal házigazdaként is Mühlné dr. Horváth Margit, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetének elnöke.

A Hotel Lővérben rendezett megnyitó ünnepségen dr. Fodor Tamás polgármester is köszöntötte a résztvevőket.

A három napos program keretében a résztvevők városnézésen is részt vettek, melynek során meglátogatták a Patikamúzeumot és megkoszorúzták a Fő tér 2. számú ház falán dr. Nikolics Károly emléktábláját.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Megvalósult fejlesztések

Megvalósult fejlesztések

2018. 12. 19. | Munkatársunktól

A közelmúltban több fontos fejlesztés is befejeződött Sopronban. Megújult a Széchenyi-gimnázium homlokzata, elkészült az elkerülő út 1,3 kilométeres szakasza, megvalósult a belvárosi utcák és terek víziközműveinek felújítása, a burkolatok és a közvilágítás rekonstrukciója.