Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Rangos kitüntetések szociális munkáért

| Munkatársunktól | Városi hírek

A szociális munka napja alkalmából Sopronban hétfőn köszöntötték az ezen a területen dolgozókat a Liszt-központban.

 Mint azt Tengerdi Antal, a Soproni Szociális Intézmény igazgatója lapunknak elmondta, városunkban a szociális ágazatban közel hétszázan dolgoznak. Nélkülük nem működhetne eredményesen és magas színvonalon az öt szociális otthon, a pszichiátriai betegek otthona, a hajléktalan ellátás, az idősek gondozása, a házi betegellátás rendszere. A kormányzat is kiemelten fontosnak tartja ezt a területet: évente egy alkalommal, a szociális munka napján szabadnap jár a dolgozóknak.

– A soproni önkormányzat támogatásával immár több mint egy évtizede tárgyjutalommal és oklevéllel köszönjük meg a kiemelkedő teljesítményt nyújtók áldozatos munkáját – tette hozzá Tengerdi Antal. Idén dr. Varga Szabolcsné, Horváth Beáta, Balogh Istvánné, Bozza József, Babosné Horváth Teodóra, Katonáné Kovács Ágnes, Bizzer Lászlóné, Molnárné Mikó Márta, Hubert Katalin, Bokán Zsoltné, dr. Tölgyes Magdolna, Kedmenecz József vett át jutalmat.

Az eseményen részt vett, illetve a díjak átadásában is közreműködött Péli Nikoletta, önkormányzati képviselő, a népjóléti bizottság elnöke is. 

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.