Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Mit jelent a városnak az autóút?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük a soproniakat.

Tóth Tibor:

Én munkaügyben nem Ausztria, hanem Budapest felé autózom rendszeresen. Remélem, nemcsak időben lesz rövidebb az út, hanem jelentősen biztonságosabb is. A 85-ös és a 84-es főút településeken át halad. A csúcsidőben jelentős torlódások alakulnak ki, főleg ha egy-egy lassabb jármű is felhajtott az útra.

Botka István:

Városunk végre bekapcsolódott az országos gyorsforgalmiút-hálózatba. Számomra megéri, ha jövőre kifizetem az éves megyematrica 5200 forintos árát.

Kirkovich Sándor:

Egy régi álom valósul meg, ami nemcsak nekünk, soproniaknak, hanem az egész térségnek és az országnak is nagy lépés. Bízom abban, hogy ezáltal egy újabb fejezet nyílik meg a város életében, turizmusában. Továbbá munkahelyteremtő beruházókat is vonz majd.

Lukács Anikó:

Nyugdíjasként viszonylag kevésbé érint az új autóút, de ennek ellenére nagyon vártam már, hogy elkészüljön és átadják. Sopron is igazi nagyváros lett. Azt remélem, hogy a jövőben a vidéki ingázók gyorsabban érik el városunkat, és tőlünk is rövidebb idő alatt utazhatunk el Győrbe vagy Budapestre.

Orsovác Noémi:

A fejlődés mindig jó! A gépjárműforgalom olyan jelentősen megnövekedett a 84-es főút városba be- és kivezető szakaszán, hogy az megkeserítette az agglomerációban élők mindennapjait. Szerintem az út átadásától mindenki javulást, gyorsabb haladást remél.

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.