Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Lions: új elnök
Kulbert Gábor leköszönő elnök adta át dr. Ocsák Józsefnek az elnöki tisztséget is jelképező medált Fotó: Griechisch Tamás

Lions: új elnök

| Munkatársunktól | Városi hírek

A szombati Lions bálon köszönt le a 2018/2019-es elnök, Kulbert Gábor, aki dr. Ocsák József alapító tagnak adta át a feladatot.

A következő egy év jubileumi lesz a helyi jótékonysági szervezet életében, hiszen 30 éve alakultak meg. Az eseményen részt vett dr. Fodor Tamás polgármester is.

Dr. Chrabák László, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója a bálon hangsúlyozta, hogy a soproni lionok a magyarországi mozgalom tartópillérei. Éppen ezért is fontos, hogy az előttünk álló egy évben a soproni Lions tagja, Boronkay Gusztáv lesz az országos szövetség kormányzója.

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 
A közösségért dolgozik

A közösségért dolgozik

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Harminckilenc éve megszakítás nélkül látja el négy lépcsőház közös képviselői feladatát Kéry Ferenc. Talán ő az egyetlen a városban, aki ilyen hosszú ideje van ebben a „szakmában”, fontos neki, hogy segíthessen az embertársain.