Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Lions: új elnök
Kulbert Gábor leköszönő elnök adta át dr. Ocsák Józsefnek az elnöki tisztséget is jelképező medált Fotó: Griechisch Tamás

Lions: új elnök

| Munkatársunktól | Városi hírek

A szombati Lions bálon köszönt le a 2018/2019-es elnök, Kulbert Gábor, aki dr. Ocsák József alapító tagnak adta át a feladatot.

A következő egy év jubileumi lesz a helyi jótékonysági szervezet életében, hiszen 30 éve alakultak meg. Az eseményen részt vett dr. Fodor Tamás polgármester is.

Dr. Chrabák László, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója a bálon hangsúlyozta, hogy a soproni lionok a magyarországi mozgalom tartópillérei. Éppen ezért is fontos, hogy az előttünk álló egy évben a soproni Lions tagja, Boronkay Gusztáv lesz az országos szövetség kormányzója.

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Megvalósult fejlesztések

Megvalósult fejlesztések

2018. 12. 19. | Munkatársunktól

A közelmúltban több fontos fejlesztés is befejeződött Sopronban. Megújult a Széchenyi-gimnázium homlokzata, elkészült az elkerülő út 1,3 kilométeres szakasza, megvalósult a belvárosi utcák és terek víziközműveinek felújítása, a burkolatok és a közvilágítás rekonstrukciója.