Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Kórházi adományok egyeztetéssel

| Munkatársunktól | Városi hírek

A jelenlegi járványügyi helyzetben országszerte széles körű társadalmi összefogás indult az egészségügyi intézmények támogatására.

– Az elmúlt napokban a Soproni Gyógyközpontban is megtapasztaltuk a helyi lakosság segítő szándékát, amelyért valamennyi munkatársunk nevében köszönetünket fejezzük ki – áll a kórház lapunkhoz eljuttatott közleményében. – A pandémia alatt azonban különösen fontos a szigorú járványügyi szabályok betartása, intézményünk valamennyi osztályán kiemelten kezeljük a higiénés előírások maximális betartását. A Soproni Gyógyközpontban rendelkezésre állnak mindazon feltételek (védőeszközök, orvosi műszerek, textíliák, speciális tisztító és fertőtlenítő eszközök), melyekkel a betegek biztonságos ellátása továbbra is megoldott.

Amennyiben adománnyal, ajándékkal segítenék az intézmény dolgozóinak munkáját, kérik, hogy azt előzetesen egyeztessék Farkas Mariann szociális munkatárssal (+3630/205–42–34).

Kapcsolódó cikkek

Az M85-ös története

Az M85-ös története

2020. 12. 23. | Munkatársunktól

Több évtizedes álom valósult meg az M85-ös Sopron és Csorna közötti szakaszának elkészültével, mert így már Győrig autóúton utazhatunk, elérve az országos hálózatot. A munkálatok folytatódnak a Sopron-kelet-csomóponttól az országhatárig.