Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Jótékony segítők

| Munkatársunktól | Városi hírek

Jótékonysági ételosztás példaértékű összefogásból!

A Soproni Bokor Közösségek és az Alternatívák Alapítvány kezdeményezésére 24 téli hétvégi napon (december 16., 23., 24., 25., 30., 31.; január 6., 7., 13., 14., 20., 21., 27., 28., 29.; február 3., 4., 10., 11., 17., 18., 24., 25., 26.; március 3., 4.) 13 órától ételt osztanak a rászorulóknak Sopron katolikus plébániái, a domonkos rendház, a fertőrákosi plébánia, az evangélikus és református egyházközségek, a Bárka Baptista Gyülekezet, a Soproni Evangéliumi Gyülekezet, a Hit Gyülekezete, a GYSEV Zrt., a Rotary Klub Sopron, az Európai Borlovagrend Soproni Legátusa, a Lions Klub Sopron, a Házas Hétvége Közösség helyi csoportja, a Tarokk Baráti Kör, valamint Márton Attila (Florida), Kriszton László, Ringhofer Alida és Németh Róbert magánszemélyek családjai és baráti köreinek a támogatásával. A rendezvényeket a Kristály Üzletház földszintjén, az Esélyegyenlőségi Irodában tartják, várnak minden soproni rászorulót, hajléktalant!


A soproni Határok Nélkül Alapítvány az adventi vásári pavilonukban forralt borral, gyermekpunccsal és kézművestermékekkel várja az adományozókat. Az összegyűjtött támogatással Böjte Csaba „gyermekeit”, a kárpátaljai szegény gyermekeket, családokat, a kelet-magyarországi mélyszegénységben élő családokat, és a rászoruló soproni családokat, a beteg és magányos idős embereket, valamint a soproni hajléktalanokat is segítik.

Kapcsolódó cikkek

Valódi értéket teremtenek

Valódi értéket teremtenek

2024. 04. 24. | Etzl Edgár

– A múzeumnegyedben színvonalas keretek között mutathatjuk be Sopron gazdag történelmét és kultúráját – mondta az építőipari nívódíj emléktáblájának l...