Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Ismét járható az út Harka és Kópháza között
Fotó: illusztráció

Ismét járható az út Harka és Kópháza között

| Munkatársunktól | Városi hírek

Egy nagyméretű teherautó akadt el kedden reggel a Harka és Kópháza közötti, 8645 számú úton, a vasúti átjáró után. Az útzárat feloldották.

A kivitelező arról tájékoztatta lapunknak, hogy kedden délben véget ért a műszaki mentés. Az útzárat feloldották, a forgalom zavartalanul haladhat. 

Korábban írtuk:

Az M85-ös gyorsforgalmi út építéséről egy munkagépeket szállító teherautó próbált kifordulni kedden reggel a Harka és Kópháza közötti, 8645 számú úton. A vasúti átjáró után, a Kópháza felé vezető kereszteződésben azonban elakadt.

A jármű nem mozdul. A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták.
Kapcsolódó cikkek

A közösségért dolgozik

A közösségért dolgozik

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Harminckilenc éve megszakítás nélkül látja el négy lépcsőház közös képviselői feladatát Kéry Ferenc. Talán ő az egyetlen a városban, aki ilyen hosszú ideje van ebben a „szakmában”, fontos neki, hogy segíthessen az embertársain.

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.