Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Egy asszony mítosza

| Pluzsik Tamás | Városi hírek

A Coco Chanel legendás életét bemutató táncjátékot tűzi műsorára a Soproni Petőfi Színház.

A darabot február 26–27-én láthatja a közönség.  

– Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt év tavaszán bemutatott A szving meg a tangó című nagysikerű táncjáték után ismét a St. Pölten-i Europaballett vendégeskedik színházunkban a Coco Chanel életét megjelenítő látványos táncelőadással – mondta a Mythos Coco című darabot bemutató sajtótájékoztatón Pataki András, a Pro Kultúra Sopron igazgatója.

– Coco Chanel élete, legendája olyan mítosz, amit a tánc mitologikus eszközeivel lehet talán a legszínesebben, legérzékletesebben megmutatni – fogalmazott az eseményen Peter Breuer nemzetközi hírű koreográfus, a táncjáték színpadra állítója.

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 

A nyugalom éve

2019. 12. 18. | Horváth Ferenc jegyzete

„A karácsonyi ünnepkör a megbocsájtás és a megbékülés időszaka is. Ezekben a napokban emelkedjünk felül sérelmeinken, hagyjuk magunk mögött a békétlenséget, s ha sikerül, akkor óvjuk és őrizzük meg a következő évre is!”