Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

A sopronitema.hu-ra naponta több mint ezren kattintanak

A weben is népszerű

| Munkatársunktól | Városi hírek

Olvasóink közül egyre többen keresik fel naponta lapunk internetes oldalát, a www.sopronitema.hu-t. A világhálónak köszönhetően a Sopronhoz kötődő, de külföldön élők is nyomon követhetik, hogy mi történik a városban.

Lapunk hétről hétre huszonhétezer példányban jelenik meg, eljut a soproni háztartásokba, de több városi intézményben (kórház, városháza, Pro Kultúra) is kézbe vehetik. Azok sem maradnak Soproni Téma nélkül, akiknek el kell utazniuk, és nem tartózkodnak a városban. A közelmúltban jelentősen átalakult www.sopronitema.hu oldal számítógépről, okostelefonról bármikor elérhető. Olvasóink közül pedig mind többen látogatják a weblapot. Naponta nem ritka, hogy több mint ezer felkeresés történik. A legkedveltebb oldal mi más lehetne, mint az, ahol a város közéleti hírei találhatók meg. Az adatok szerint külföldről is érkeznek látogatók. Az Amerikai Egyesült Államok mellett Kanadában olvassák a legtöbben lapunkat az interneten. Ez utóbbit az is alátámasztja, hogy az USA-ban, illetve Németországban élő, de soproni kötődéssel rendelkező olvasóinktól is kapott már levelet szerkesztőségünk, de a napokban Kínából és Indiából is kattintottak a sopronitema.hu-ra. Az oldalon lehetőség van arra, hogy bárki szabadon feliratkozzon a hírlevélre, így a nyomtatott lap megjelenésének napján, szerda délután megkapja a legújabb számot pdf-formátumban is. 

Az online felületen megjelenő írások a Facebookon is megoszthatók, így a közösségi oldalon keresztül a legfiatalabb korosztályt is meg tudjuk szólítani. Természetesen az archív cikkek között is keresgélhetnek az érdeklődők, de a teljes újságok pdf-változata a Soproni Téma első megjelenésének időpontjától (2012. január 18.) napjainkig elérhető az oldalon. 

A Soproni Téma a televízióban: A Sopron Televízióban minden héten kedden, az esti híradó előtt látható egy rövid összefoglaló a másnap megjelenő Soproni Téma írásaiból, a beharangozót szerda délelőttig óránként ismétlik. Ilyenkor három témát ajánlunk a televíziót néző olvasóinknak. Honlapunk közvetlenül elérhető a www.sopronmedia.hu oldalon keresztül is. 

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.