Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

A sétálóutcára költözik a művészet

| Munkatársunktól | Városi hírek

Fotókkal telik meg a Várkerület – augusztus 31-én 18.30-kor nyílik meg a Soproni Fotóklub szabadtéri kiállítása a Mária-szobornál.

 Már hagyomány, hogy minden évben bemutatják a klub tagjai a legújabb munkáikat a nagyközönségnek, így lesz ez idén is. – Ez a 16. ilyen szabadtéri kiállításunk, amelyet mindig a magyar fotográfia napja tiszteletére augusztus végén tartunk – tájékoztatta lapunkat Hipságh Gyöngyi, a klub elnöke. – Először a Fő téren rendeztük meg a tárlatot, de azt a helyszínt „kinőttük”, aztán következett a Széchenyi tér, most pedig a felújított Várkerületen láthatják majd az alkotásainkat a soproniak és a turisták.

Az ország legrégebbi fotóklubjának jelenleg 28 tagja van, közülük 14-en mutatkoznak be. Mindenki olyan képeket állít ki, melyek tavaly augusztus óta készültek, így összesen 140 fotó díszíti majd a Várkerületet. A tárlat szeptember 2-ig látható. A várkerületi kiállításon természetesen lehetőség nyílik arra is, hogy a látogatók beszélgessenek az alkotókkal, akik többsége mindhárom nap a helyszínen lesz.

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.