Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Wall of Sleep Halloween

Wall of Sleep Halloween

| Munkatársunktól | Sztárok

Idén már nyolcadszor rendeznek Wall Of Sleep Halloweent a Hangár Music Gardenben. A november 2-i esten két népszerű soproni zenekar is fellép a Wall Of Sleep mellett.

– Erős este várható ezúttal is, hiszen a vendégünk két népszerű soproni, zenekar lesz, nevezetesen a Plasticocean és a Pair O’ Dice. Hagyománnyá vált már, hogy a jelmezbe öltöző koncertlátogatók valami meglepetésre számíthatnak – mesélte Preidl Barnadás, amikor a november 2-i halloween-buli után érdeklődtünk. A házigazda ezúttal is a Wall Of Sleep lesz a Hangárban. A kezdés most egy kicsit előbb lesz, így érdemes nyomon követni az eseményt a Facebookon. 

A Wall Of Sleep emellett Győrben is rendez majd egy halloween-bulit, valamint meghívást kapott a műfaj egyik jeles fesztiváljára Bécsbe, a Doom Over Viennára, amit idén tizennegyedik alkalommal rendeznek meg.

– A soron következő bulik mellett már gőzerővel szervezzük a jövő évet. Ellátogatunk olyan városi klubokba is, ahol eddig még sohasem játszottunk – zárta a zenész.

Kapcsolódó cikkek

Dualone a SopronFesten

Dualone a SopronFesten

2024. 05. 08. | Kóczán Bálint

Az idei SopronFesten is fellép a Dualone, méghozzá nem is akármilyen színpadon. A soproni formáció hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első kislem...

A strandon is sikkesen

A strandon is sikkesen

2024. 05. 08. | Madarász Réka

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a ta...