Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Vissza a gyökerekhez!

| Munkatársunktól | Sztárok

Új dallal ünnepli vadonatúj albumát James Blunt. Megérkezett a „Cold”, októberben megjelenő nagylemezének hivatalos előfutára.

Miután előző korongján főként az elektronikus hangzásvilág kapott helyet, a brit énekes és dalszerző most visszatér a gyökerekhez, klasszikus popdalokkal kápráztatja el rajongóit.

– Úgy érzem, ez a legőszintébb lemez, amit valaha készítettem – mesélte a szupersztár. – Az album összes dala valami olyanra utal, amin keresztülmegyek. Nagyon személyes felvétel, és büszke vagyok rá, hogy megoszthatom a közönséggel.

Az énekes azt is elárulta, hogy a lemezre már csak októberig kell várni, az új anyagon pedig olyan nagynevű producerekkel dolgozott együtt, mint Steve Robson vagy Jimmy Hogarth. James Blunt első albuma 2004-ben jelent meg Back To Bedlam címmel, majd hamarosan You’re Beautiful című dala hozta meg neki a világszintű ismertséget. 

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...