Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Vissza a gyökerekhez!

| Munkatársunktól | Sztárok

Új dallal ünnepli vadonatúj albumát James Blunt. Megérkezett a „Cold”, októberben megjelenő nagylemezének hivatalos előfutára.

Miután előző korongján főként az elektronikus hangzásvilág kapott helyet, a brit énekes és dalszerző most visszatér a gyökerekhez, klasszikus popdalokkal kápráztatja el rajongóit.

– Úgy érzem, ez a legőszintébb lemez, amit valaha készítettem – mesélte a szupersztár. – Az album összes dala valami olyanra utal, amin keresztülmegyek. Nagyon személyes felvétel, és büszke vagyok rá, hogy megoszthatom a közönséggel.

Az énekes azt is elárulta, hogy a lemezre már csak októberig kell várni, az új anyagon pedig olyan nagynevű producerekkel dolgozott együtt, mint Steve Robson vagy Jimmy Hogarth. James Blunt első albuma 2004-ben jelent meg Back To Bedlam címmel, majd hamarosan You’re Beautiful című dala hozta meg neki a világszintű ismertséget. 

Kapcsolódó cikkek

Jön a soproni Plasticocean 2. lemeze!

Jön a soproni Plasticocean 2. lemeze!

2019. 09. 11. | Munkatársunktól

Nagyon megy a Plasticocean csapatának! A Pap Gergő (ének), Cihlár Helmut (gitár), Csordás Bálint (bass), Kocsis Dániel (dob) alkotta soproni formáció a nyár folyamán eljutott hazánk neves koncerthelyszíneire, szeptemberben pedig megjelenik második nagylemeze.