Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Vekonyz érzelmes dala

| Munkatársunktól | Sztárok

Ismét egy érzelmes dance-slágert írt Vékony Zoli. A producer egy amerikai énekesnőt kért fel, hogy elénekelje a dalt, a hozzá készült videót pedig Mosolykával és férjével, Sándorral álmodta meg.

– Épp a készülő Mosolyka film utómunkáján dolgoztunk, mikor mindhármunkat egyszerre csapott fejbe a felismerés: már megint a telefonunkat nyomkodjuk egymás társaságában. Ekkor fogalmaztuk meg a gondolatot, hogy telefon nélkül sokkal kommunikatívabb a világ – kezdte Vekonyz. 

A Closer To Me című dalhoz készült klipben azt mutatják meg, mennyire groteszkül néz ki, mikor valaki a szerelme, családja vagy barátai társaságában nyomkodja a telefonját. A videóval tükröt tartanak azok elé, akik nem egymással vannak elfoglalva. Egy mosoly, egy meghitt beszélgetés, egy önfeledt nevetés vagy egy érintés annyira sok örömet tud okozni.

A zeneszerző–producer Gelencsér Tímeát választotta női főszereplőnek, a férfi főszereplő megkeresésénél pedig nagyon ügyelt arra, hogy profi és karakteres arcú színész legyen.

Zoli nemcsak előadóként volt jelen a forgatáson, de rendezője és operatőre is az anyagnak, ahogy a korábbi szerzeményeinek is.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...