Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Varga Viktor visszatérése

Varga Viktor visszatérése

| Munkatársunktól | Sztárok

Bár a nyár véget ért, de Varga Viktor üdítő, ultrakönnyű dala minden évszakban aktuális, és az interneten is népszerű az „Üljünk a stégen!”.

Viktor tavaly tért vissza a zenei köztudatba Nagy utazás című felvételével, amely egy csapásra a rádiók és a közönség kedvence lett, és közel egy éven át megingathatatlanul tartotta pozícióját a Magyar Rádiós top 40-es lista legjobb 20 dala között. A folyton megújuló előadó ezt követően olyan projekten dolgozott, mint például az Álomutazó mesemusical betétdala Radics Gigivel.

Az énekes–dalszerző legfrissebb alkotása egy elképzelt, idilli, szabad és gondtalan kapcsolat vízióját mutatja be pop köntösbe öltöztetve. – Az „Üljünk a stégen!” egyszerűen egy boldog, felszabadult életérzést szeretne közvetíteni, egy elképzelt jövőképet – mesélte Viktor. – Fontos, hogy menjünk a szabadba, élvezzünk ki minden pillanatot, a természetet és szeressük egymást!

Kapcsolódó cikkek

Dualone a SopronFesten

Dualone a SopronFesten

2024. 05. 08. | Kóczán Bálint

Az idei SopronFesten is fellép a Dualone, méghozzá nem is akármilyen színpadon. A soproni formáció hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első kislem...

A strandon is sikkesen

A strandon is sikkesen

2024. 05. 08. | Madarász Réka

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a ta...