Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Újabb szólóklip Curtától

| Munkatársunktól | Sztárok

Új dallal és videoklippel jelentkezett Curta. A SativuS frontembere továbbra is szólóprojektjére koncentrál. A soproni rapper elmondta: a zenekar egyelőre „pihenőpályán” van.

– Mit kell tudni az új dalról? 

– Az új dal egy kicsit más, mint amit tőlem megszokhattak eddig. Próbálok mindig kimozdulni a komfortzónámból, és nem ugyanolyan dalokat gyártani futószalagon. Kicsit odamondósabb a szöveg, és a zene is keményebb a megszokottnál. Sokan nem értik, valójában miről szól, pedig nem szimpla keménykedés. Büszke vagyok még arra is, hogy a zenét és a videót is én készítettem, bár kellett a jó alapanyag is Schilling Roli operatőrtől.

– Hogy zajlott a forgatás?

– A forgatás nagyon jól telt. Párkányban ugyanazzal a stábbal dolgoztam, mint Párizsban. Látványos helyszíneket találtunk: a háttérben lévő busz miatt többen azt hitték, hogy Londonban forgott. Párkány környékén nemrég jártam először. Már akkor tudtam, hogy itt kell felvenni a kisfilmet. Bejön az elhelyezkedése, a bazilika szemben a Duna-parton, szóval klassz hely.

– Mostanában szólóban dolgozol, miért?

– Ezt a lemezt most szólóban szeretném kiadni. Már elég jól összegyűltek a dalok, de még szeretnék dolgozni. Talán lesz olyan felvétel, ami nem kerül fel az albumra, és újakat is szeretnék készíteni. A koncepció részletesebb kidolgozása is rám vár. Alakul a dolog, de egyelőre dátumot még nem tudok ígérni.

– Mi újság a SativuS-szal?

– A SativuS-szal visszavettünk kicsit a tempóból, de igazából nem a szólólemezem miatt. Jó hír a rajongóknak, hogy megvan a dal, amihez mihamarabb szeretnénk készíteni egy nagyobb költségvetésű videoklipet. 


Kapcsolódó cikkek