Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Új trónkövetelő

Ava Max több ismert zenésszel dolgozott már

Új trónkövetelő

| Munkatársunktól | Sztárok

Egy csinos énekesnő készül meghódítani a világ zenei piacát! Ava Max legutóbbi videóját már több százmillióan nézték meg, de más dalai is igen népszerűek.

Az albán származású, de Amerikában nevelkedett Ava Max az egyik új kedvenc a videomegosztókon. Az énekesnő már kiskora óta borzolja a kedélyeket élénk, tüzes hangjával. A tehetséges előadó Wisconsinban született, Virginiában nevelkedett, majd Los Angelesbe költözött, hogy megvalósítsa önmagát. Amit eddig láthatott belőle a közönség, az rendkívül izgalmas, és sok jót sejtet!

Ava Max legújabb dala, a Sweet but Psycho több százmilliós hallgatottságú, és egy brutálisan jó videoklip készült hozzá. A tracken a Grammy-díj-jelölt szuperproducer, Cirkut (The Weeknd, Rihanna, Katy Perry) és Madison Love (Camila Cabello, Halsey) dalszerző is dolgozott.

A Sweet but Psycho az énekesnő eddigi legnagyobb dobása az Into Your Arms óta, ami egy hét alatt több mint egymillió streamlejátszást generált. Persze nem panaszkodhat Ava Max, hiszen további slágerei, mint például a My Way vagy a Clap Your Hands is többmilliós megtekintésnek örvendenek. 

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...