Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Szerelemi vallomás autóban

| Munkatársunktól | Sztárok

Gáspár Laci egy igazán üdítő, modern popújdonsággal jelentkezett. Az autómban című slágergyanús dalban Laci eddig ismeretlen oldalait is bemutatja. A hozzá készült klipben pedig feltűnik egy titokzatos nő, aki nem más, mint felesége, Niki.

A kétszeres Comet- és Fo­no­gram-díjas, platina- és aranylemezes Gáspár Laci karrierjét már tizenhárom éve kísérhetjük figyelemmel, amikor a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorában az első évad legjobb férfihangjaként a harmadik helyen végzett.


Laci új dalát maga írta, a hozzá tökéletesen passzoló szöveget pedig személyes jó barátja és mentortársa, a ByeAlex és a Slepp frontembere, Márta Alex jegyzi.
Új klipjében több oldaláról is megmutatkozik az énekes. Laci szenvedélyesen szereti feleségét, Nikit, és rajong az autókért is. Az autómban című életvidám popdal pedig pont ezeket az érzéseket tükrözi, tulajdonképpen egy szerelmi vallomás mind választottjának, mind pedig a száguldásnak.


A folyamatos rivaldafény ellenére a pár ritkán mutatkozik együtt a publikum előtt, ezzel óvva kapcsolatukat. Most azonban ország-világ láthatja a hölgyet, aki elcsavarta az énekes fejét.


– Adta magát ez a dal, mert ez rólunk szól. Nagyon szomorú lettem volna, hogyha úgy öregszünk meg, hogy egyik klipemben sem szerepel az az nő, aki nekem a legjobban tetszik, és akit a világon a legjobban szeretek – nyilatkozta Laci új dala kapcsán.

Kapcsolódó cikkek

Dualone a SopronFesten

Dualone a SopronFesten

2024. 05. 08. | Kóczán Bálint

Az idei SopronFesten is fellép a Dualone, méghozzá nem is akármilyen színpadon. A soproni formáció hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első kislem...

A strandon is sikkesen

A strandon is sikkesen

2024. 05. 08. | Madarász Réka

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a ta...