Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Stéphanie ismét  soproni színpadon
Stéphanie Schlesser

Stéphanie ismét soproni színpadon

| Munkatársunktól | Sztárok

Szeptember 21-től láthatják a nézők Elton John és Tim Rice musicaljét, az Aidát a Soproni Petőfi Színházban. A produkcióban igazi sztárok láthatók, például Stéphanie Schlesser, aki az utóbbi években egyre közelebb került a városhoz.

A Fertőrákosi Barlangszínházban elért nagy sikerei után az Aida című szuperprodukció a közönség legnagyobb örömére a Soproni Petőfi Színházban is látható lesz. Szeptember 21–22–23-án bérleten kívüli előadásokra várják a nagyérdeműt a helyi teátrumban.

Az Aida címszereplője pedig nem más, mint a francia Sté­pha­nie Schlesser, akinek édesanyja magyar származású, édesapja luxemburgi. A nemzetközileg is elismert énekesnő az utóbbi esztendőkben számos produkcióban látható volt Sopronban. Túl azon, hogy különböző színházi darabokban játszott a hölgy, a helyi könnyűzenei életből is kivette a részét.

Stéphanie a Nemzetközi Musical Akadémia elvégzése után leszerződött a Párizsi Notre-Dame című francia musical ázsiai turnéjára, de a Rómeó és Júlia vagy a Madiba című előadásokban is bejárta a világot.

A művésznő az Aida soproni sikere után szerepelt a budapesti We Will Rock You musicalben.

A leghűségesebb város színházszerető közönsége a közeljövőben ismét találkozhat a tehetséggel. A musicalben rajta kívül még olyan sztárok lépnek fel, mint például Vastag Tamás, Füredi Nikolett vagy Szomor György, valamint a helyi társulat tagjai. A nagysikerű darabot egészen november végéig tűzte műsorára a teátrum, sőt még egy áprilisi hétvégére is visszahozzák Sopronba.

Kapcsolódó cikkek

Dualone a SopronFesten

Dualone a SopronFesten

2024. 05. 08. | Kóczán Bálint

Az idei SopronFesten is fellép a Dualone, méghozzá nem is akármilyen színpadon. A soproni formáció hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye első kislem...

A strandon is sikkesen

A strandon is sikkesen

2024. 05. 08. | Madarász Réka

Idén annyira változatos a fürdőruhadivat, hogy nehéz lesz olyan szettet összeállítanunk, amivel nagyon mellélőhetnénk. Az alapszabály: rejtsük el a ta...