Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Sopronban az AWS

Sopronban az AWS

| Munkatársunktól | Sztárok

Sopronban koncertezik az AWS, amely a Soproni Rockfarsangra látogat el. Március 1-jén és 2-án fellép még a Lord, a Moby Dick, a Kalapács, a Dorothy, a Mobilmánia, a Pokolgép és a Hungarica is a GYIK Rendezvényházban.

Március első hétvégéjén ismét vezető magyar rock bandák koncertjeivel zárul a farsangi szezon Sopronban. A GYIK Rendezvényházban nyolcadszor rendezik meg a Soproni Rock­farsangot. 

A fesztivál meglepetése egyértelműen az AWS, és az ország első számú női rockbandája, a Dorothy fellépése. A rendezvényen debütáló két együttes a 25 év alatti rajongókhoz szól.

A Dal tavalyi megnyerése, majd az Eurovíziós Dalfesztiválon való szereplés nagyban növelte az AWS népszerűségét. Mutatja ezt az is, hogy az energikus, kemény zenére igencsak befogadó a fiatalabb generáció!

A Dorothy csinos zenészhölgyeire szintén fogékonyak a rocker srácok. A fiatal bandák mellett ezúttal sem maradhatnak ki a „nagy öregek”, akik új lemezeikkel, no meg színpadi teljesítményükkel évről évre bizonyítják, hogy nélkülük nem lehetséges telt házas fesztiválokat szervezni! A Moby Dick, a Lord, a Pokolgép, a Mobilmánia slágerei évtizedek óta a zeneszeretők szívében élnek.

Kapcsolódó cikkek