Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
SativuS: Szép búcsú

SativuS: Szép búcsú

| Munkatársunktól | Sztárok

Az elődöntő jelentette a végállomást a SativuS számára A Dal című versenyben, de egészen biztos, hogy a soproni formáció tagjai még sokáig emlegetik a műsort. Pájer Gábor „Curtát” sikerült elérnünk közvetlenül a fellépés után.

– Milyennek értékelitek a mostani szereplést A Dal-ban?

– Nagyon jónak értékeljük. Szerintem jobban sikerült, mint az előző produkciónk. Az ének, a vokál tisztább volt. Az újításokkal pedig sikerült elérni, amit szerettünk volna, hogy a zsűri is többre értékeljen minket, több pontot adjon. A közönség értékelése viszont kissé meglepett a legutóbbi nyolc pont után, de végülis az már lényegtelen volt, mert a legjobb háromba nem lett volna esélyünk bekerülni.

– Hogy éreztétek magatok a színpadon?

– Természetesen hatalmas élmény volt. Már rutinosabban álltunk fel, és talán még jobban el tudtuk engedni magunkat. Sok jó kapcsolatra tettünk szert a műsor alatt.

– Van egy kis csalódottság bennetek?

– Persze van, bár az esélytelenek nyugalmával álltunk oda. A szívünk mélyén azért örültünk volna még egy körnek. Kicsit olyan érzés ez, mint amikor egy jó sorozat véget ér, és egy kis ürességet hagy maga után.

– Hogyan tovább, mik a további tervek?

– Most egy hónapon belül megjelenik majd a TOP című lemezünk, és alakulóban van pár koncertünk is az év hátralévő részére. Sok videoklipet tervezünk, úgyhogy pörgős év elé nézünk.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...