Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
SativuS lemezbemutató

SativuS lemezbemutató

| Munkatársunktól | Sztárok

A Dal című verseny után először ad nagyszabású koncertet a SativuS. A soproni formáció bemutatja új lemezét, de vendégzenekarok is fellépnek március 17-én a Hangár Music Gardenben.

– Sok-sok új számmal készülünk az eddig repertoárunkhoz képest, hiszen ez lényegében a március 1-jén megjelent TOP című lemezünk első hivatalos soproni bemutatója lesz. Az újdonságok mellett persze a régiek közül is jó párat előadunk – mesélte Pájer Gábor „Curta” a másfél órásra tervezett SativuS koncert kapcsán.


A Hangárban a soproni zenekaron túl fellép még a Soulwave és a dunaújvárosi BeatKoho is.  


Curta elárulta, hogy a nagysikerű A Dal című műsor óta leginkább szervezési dolgok kötötték le a csapat idejét.


– Sikerült jó pár fellépést lefixálni a nyár végéig, de a legfontosabb történés a csapat életében az volt, hogy megjelent harmadik lemezünk – zárta a zenész. – A TOP már elérhető az összes digitális platformon, és elég szépen teljesít. A kézzel fogható példányok is megérkeztek hozzánk, és a lemezen lévő dalokhoz szeretnénk még videoklipeket készíteni. Ha lehet, minél többet.

Kapcsolódó cikkek

Okosan a cukorral!

Okosan a cukorral!

2024. 05. 01. | Németh Kinga

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy...