Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Retro slágerbomba

| Munkatársunktól | Sztárok

A „Hol van az a lány” kirobbanó sikere után az ötletgazda, DR BRS egy újabb fantasztikus slágerbombát dobott a közönségre. Nemrég ugyanis megérkezett a Tűzvarázsló, amit ezúttal Király Viktorral hozott össze.

– Viktorral régóta ismerjük már egymást – mesélte DR BRS. – Már korábban szerettem volna közös zenét készíteni vele, és a V’Moto-Rock számánál éreztem azt, hogy na, ez az!  

Béres Attila nemcsak elővette és leporolta Lerch István és Demjén Ferenc egykori felvételét, hanem egy zseniális feldolgozásban hozta vissza újra az éterbe.

– Az eredeti szerzők nagyon nyitottak voltak, ennek különösen örültünk, annak meg pláne, hogy hallva az átdolgozást, áldásukat is adták – tette hozzá.

A dalhoz egy vérpezsdítő videoklip készült, amelyben visszatértek a nyolcvanas évek diszkódivatjához. A videóban feltűnik Curtis és a BSW, valamint Závodi Marcel énekes–dalszerző és Angyal András versenytáncos is. 

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...