Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Nem tétlenkedik Wiz Khalif

| Munkatársunktól | Sztárok

Wiz Khalifa sem ül tétlenül a babérjain, hiszen itt van tőle a Bammer!

A fúvósokkal megpakolt zenei alap és Wiz Khalifa rosszfiús rapje olyan különleges elegyet alkot, hogy a dal mindenkinek bekúszik az emlékezetébe. A közkedvelt rapper Mustarddal dolgozott együtt, az alkotói kémia pedig igencsak jól működik köztük.

Cameron Jibril Thomaz, művész nevén Wiz Khalifa 2005 óta szereplője a zenei szcénának, de világszintű ismertségre a tragikus hirtelenséggel elhunyt Paul Walker emlékére írt See You Again című dallal tett szert, amiben Charlie Puth-tal közösen zenéltek. A megható szerzeményhez készült kisfilmet már több mint 4 milliárdan tekintették meg a YouTube-on. Wiz nevéhez persze számos nagyobb sláger is köthető, köztük a Snoop Doggal közös Young, Wild and Free vagy a szintén óriásit menetelő We Dem Boyz. A többszörös Grammy-díj-jelölt amerikai rapper hazánkban is fellépett már, 2017-ben a Szigeten alkotott maradandót.


Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...