Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Nagy Adri hozza a nyarat
Nagy Adri

Nagy Adri hozza a nyarat

| Munkatársunktól | Sztárok

Igazi nyári hangulattal tér vissza a zenéhez Nagy Adri. Szép voltál című felvételéhez készített egy kalandos videoklipet, amelyben nem csak ő maga szépséges.

Nagy Adri egy olyan dallal rukkolt elő, ami már korábban elkészült, de kisfiának születése miatt végleges hangszerelést csak nemrég kapott.  

– Idén végre sikerült megvalósítani a klipforgatást egy meseszép országban, Montenegróban, ahol az elsőklipes Nyúl Dániel operatőrként és rendezőként is debütált – kezdte Adri. – Az érdekesség, hogy ő a szerelmem öccse, és az egész klipforgatás családi „stábbal” valósult meg. Dani barátnője művészeti vezetőként segített, a párom pedig asszisztensként. Még a nagymama és a kisfiam is részesei voltak a munkának, hiszen ők is elkísértek minket a forgatásra.

A klipben a színésznő–énekesnő vízre száll, de Montenegró egyik gyöngyszeméből, Kotorból is ad egy kis ízelítőt. Az énekesnőnek a magasság sem jelentett gondot, néhány jelenetet ugyanis a Kotori-öblöt ölelő több mint 1700 méter magas hegyeken rögzítettek.

Kapcsolódó cikkek