Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Meleget árasztó őszi–téli trend

Meleget árasztó őszi–téli trend

| Madarász Réka | Sztárok

2017 hidegebb hónapjaiban divatosak lehetünk akár egy elegáns kiskosztümben, akár egy laza, sportos szerkóban. A ruhatrendek annyira változatosak, hogy a kombinációk számának csak a jó ízlés szab határt. Már akinél.

Öltözködésünket izgalmas és különleges kombinációk alkalmazásával tehetjük egyedivé ebben a szezonban. Ne féljünk a különböző mintáktól, legyen szó csíkosról, virágosról vagy geometrikus alakzatokról! Nem meglepő, de a farmer továbbra is alapdarab, ami viszont újdonság: most boka fölé ér. Ha igazán vagányak akarunk lenni, szőrmekiegészítőkkel dobjuk fel, például egy hosszú szőrű táskával. Idén nem kell rosszul éreznünk magunkat, ha bőrönd méretű „retiküllel” mászkálunk az utcán: sokunk örömére ugyanis újra divatba jönnek a méretes supersize táskák.

Nyugodtan elővehetjük a nagyi által karácsonyra kötött pulóverünket is, sőt akár saját magunk is nekiállhatunk kézimunkázni, mivel az egyszerű kötéssel és természetes szálakból készült darabok hódítanak.
– Az idei trend kedvez az elegancia szerelmeseinek is: nagy sláger a ’80-as évek hangulatát idéző nadrágkosztüm – tudtuk meg Szi­lá­gyi Katalin divat- és stílustervezőtől. – A zakó lehet sportos és hosszított, legjobb, ha nagy mintákkal díszített, például csíkos. Szintén telitalálat, ha az iskolás lányok stílusát idéző öltözetben – fehér gallérral, rakott szoknyában és térdzokniban – jelenünk meg.


Az őszi színek közül a vörös melegséget árasztó három árnyalata hódít: a skarlátpiros, a narancsvörös és a granadin. A mély, enyhén barnás portói és a halvány, alig lilás balettrózsaszín szintén jó választás. Népszerű a khaki egyik világos variánsa, az arany-olíva, illetve a meghitt világos rumos vajszín. A tengerészkék egy új árnyalata, a navy-peony igazán jól mutat egy másik klasszikus divatszínnel, a semleges szürkével.

Kapcsolódó cikkek

Amerikába készülnek

Amerikába készülnek

2022. 09. 14. | Kóczán Bálint

A világ ismert tengerentúli koncerthelyszínein lép fel Varga Gábor. A soproni dzsesszzongorista célja, hogy a magyar improvizatív zongorázást a legsze...

Regeneráljuk bőrünket!

Regeneráljuk bőrünket!

2022. 09. 14. | Madarász Réka

A nyár a szabadság, a feltöltődés ideje, amikor sok időt töltünk a természetben, tele vagyunk energiával, és a kedvünk is jobb. A napsütés minden pozi...