Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Megújult a Wall of Sleep

Megújult a Wall of Sleep

| Munkatársunktól | Sztárok

Idén is megszervezi szokásos halloween buliját a Wall of Sleep zenekar október 28-án. A helyi csapat életében változások történtek, jelenleg legújabb lemezén dolgozik.

Már hagyományosnak mondható a Wall of Sleep koncerttel egybekötött halloween partija a Hangárban, amelyet idén hatodszor rendeznek meg, most október 28-án. Az őrületes estére minél több kifestett, horrorisztikus maszkba bújt nézőt várnak a szervezők. Mivel a zenekarok által képviselt műfaji keretek az évek folyamán folyamatosan kiszélesedtek, ezért a rendezvény nevét a korábbi Stoner Doom Halloweenről Wall of Sleep Halloweenre keresztelték.
A buliban bemutatkozik a há­­zigazda mellett a Cactus Maximus nevű instrumentális csapat, valamint a nemrégiben nagylemezes zenekarrá avanzsált Innistrad nevű metalformáció.


A helyi illetőségű Wall of Sleepben fontos tagcsere történt: Cselényi Csaba énekes ugyanis tavaly novemberben távozott, helyére idén januárban Bátky „BZ” Zoltán lépett. Az új frontember nem ismeretlen a hazai zenei palettán, az eMeRTon-díjas After Crying tagja, valamint a progresszív metal At Night I Fly alapítója. Korábbi zenekarai között megtalálható a nemzetközi elismerést szerzett Stonehenge, a Fonogram-díjas Wendigo, a neves zenészekből összeálló H.A.R.D., valamint a magyar Queen Emlékzenekar.


A Wall of Sleep életében egy új fejezet kezdődött, a zenészek gőzerővel dolgoznak új lemezükön, amelyről két dal már állandó része a koncertrepertoárnak. A tagok mindenképp különleges koncertet ígérnek halloweenre.

Kapcsolódó cikkek