Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Koszi Janka Londonban forgatott

| Munkatársunktól | Sztárok

A nagysikerű Hol voltál? és a Senki nem lát című dalok után az idei nyarat ismét egy újdonsággal indítja Koszi Janka. Az „angyalhangú” énekesnő Ez nem illúzió címmel mutatta be a felvételt nemrég, illetve a hozzá tartozó klipet.

A videó különlegessége, hogy egy frappáns trükkel vették fel az egészet: a Londonban forgatott anyagot visszafelé rögzítették, majd fordítva lejátszva véglegesítették.


Jankára nagy hatással volt a forgatás, ami egyben egy komoly próbatétel is volt számára: – Normál esetben nem sűrűn fordul elő, hogy az ember megtanul visszafelé énekelni egy dalt vagy hátrafelé megy az utcán. Ezért is szeretem az előadóművészetet, mert mindig próbára tesz. Egy-egy újabb szokatlan kihívás feszegeti a határokat – nyilatkozta a csinos énekesnő.


A dal egyébként egy másik fronton szintén izgalmas lépés Janka számára, hiszen ezzel szövegíróként is bemutatkozott: – A legfontosabb üzenet számomra az, hogy tedd azt, ami jólesik. Mindenre képes vagy, ha mersz kívánni, figyelni a saját vágyaidra, befogadni és megélni ténylegesen azokat a dolgokat, amiket gondolatokkal már előkészítettél – zárta az előadó.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...